13 augustus 2003

Citroen C-Airlounge

Citroen toont C-Airlounge conceptcar

13 augustus 2003 - Citroen presenteert op de Autosalon van Frankfurt de Citroen C-Airlounge Concept Car. De Citroen C-Airlounge is een auto die plaats biedt aan 4 tot 5 personen en buitengewoon veel interieurruimte geeft aan de passagiers achterin. Het design dat de ontwerpers van Citroen de C-Airlounge hebben meegegeven toont dynamiek, allure en elegantie. Een belangrijk gegeven is de mogelijkheid de luchtstroom te beinvloeden, wat lijdt tot een lage aerodynamische waarde (cw 0,26).
Remschijf.nl

De Citroen C-Airlounge is voorzien van een modulair systeem waarbij eenvoudig vier of vijf zitplaatsen in verschillende configuraties mogelijk is. Om de passagiers van de C-Airlounge het naar hun zin te maken tijdens de reis, hebben zij de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende interieurthema's. Deze thema's veranderen de binnenruimte vanaf de bodem tot de hemel. Het meubilair krijgt bovendien projecties van lichtspel dankzij optische technieken en videoprojectiesystemen. Deze systemen zijn in het tapijt van de auto en de armleuningen opgenomen.

Citroen

Met de C-Airlounge toont Citroen naar eigen zeggen zijn creatief vermogen om innovatie en plezier in het autorijden samen te voegen.

IkWilVanMijnAutoAf
Remschijf.nl