30 maart 2016

Citroen Jumpy

Citroen presenteert nieuwe Jumpy

30 maart 2016 - Citroën introduceert de nieuwe Jumpy. Dankzij een nieuw modulaire platform belooft de nieuwe generatie Jumpy meer praktische bruikbaarheid, meer comfort en meer veiligheid. Hij is voorzien van diverse rijhulptechnieken en uitgerust met moderne motoren.
YourLease

De Jumpy richt zich op een brede groep zakelijke gebruikers (bouwvakkers, koeriersdiensten, hulpdiensten, overheid…) en is verkrijgbaar als bestelwagen, combi, dubbele cabine en plancher-cabine. Hij is er in 3 lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m en XL: 5,30 m) zodat de klant de auto kan kiezen die bij zijn activiteiten en zijn wensen past.

Citroen

Het modulaire platform is gebaseerd op de EMP2 en biedt tot ruim 1.500 kg nuttig laadvermogen, 6,6 m3 laadruimte en tot 2,5 t trekvermogen.Er zijn drie beschikbare lengtes  met, naast de twee lengtes van 4,95 m en 5,30 m, een unieke versie van slechts 4,60 m. Net als de twee andere lengtes M en XL, biedt de XS versie een nuttig laadvermogen tot 1.400 kg en passen er in zijn combi-versie 9 personen.

Door de passagiersstoel tegen de scheidingswand omhoog te plaatsen, komt er ruimte met een vlakke vloer vrij en ontstaat er dankzij het grote luik in de scheidingswand tot 4 meter nuttige lengte. Bovendien maken het draaibare schrijftafeltje en de tablet- en smartphonehouders een waar mobiel kantoor van de auto. Ook zijn er handsfree bedienbare zijschuifdeuren leverbaar.

Op het gebied van actieve veiligheid biedt de Jumpy: Adaptive Cruise Control, Trafic Sign Recognition met Speed Limit, Driver Attention Alert en Active Braking.

Carsub
Vandebron