27 november 2013

Citroen DS

Citroen DS World opent in Parijs

27 november 2013 - Op 27 november 2013 laat Citroën het publiek kennismaken met zijn nieuwe paradepaardje, dat helemaal in het teken staat van het DS-universum, namelijk "DS World Paris". Deze showroom is bedoeld als een wereld op zich, waar naast verkoop en expositie van de modellen ook de geschiedenis van de DS-lijn aan bod komt. En dit aan de rue François 1er nr. 33, in het hartje van de Parijse ‘Triangle d'Or' en dichtbij de Avenue des Champs Elysées en de Avenue Montaigne. Hier draait alles om de modellen van de DS-lijn, maar het is ook een plek voor ervaringen en emoties die openstaat voor kunstenaars.

Citroën liet zich bij de DS-lijn naar eigen zeggen inspireren door het beste op het gebied van de Franse luxe en daar hoort een passende, emblematische locatie bij in de Parijse hoofdstad, bakermat van de DS: DS WORLD PARIS. Achter een monumentale art-decogevel gaan drie verdiepingen schuil, waar de modellen, het talent en de erfenis van DS in de schijnwerpers worden gezet.

Citroen

Deze showroom van de DS-lijn is uniek in Europa en vormt een extra verleidingstroef voor Citroën. Het is ook een verkooppunt dat de ambitie koestert om nieuwe klanten aan te trekken door exclusieve en gepersonaliseerde  diensten op maat aan te bieden én door de mooiste modellen van de lijn voor te stellen, zoals de DS3 DS WORLD PARIS, een gelimiteerde serie van 15 exemplaren.

Dit is de tweede locatie die in het teken staat van het DS-universum, na die van Shanghai die in maart 2013 de deuren opende. Met 400.000 verkochte exemplaren sinds de lancering ervan in 2010, mag de DS-lijn van Citroën gerust een wereldwijd commercieel succes genoemd worden.

Citroen
YourLease
Remschijf.nl