26 januari 2005

Citroen

Citroen C2 en C3 leverbaar in Attraction uitvoering

26 januari 2005 - Citroen introduceert op de AutoRAI onder de naam Attraction speciale series van de Citroen C2 en C3, voorzien van opties die met consumentenvoordeel worden geleverd. De stand van Citroen op de AutoRAI kent ook enkele andere attracties, die een grote aantrekkingskracht op de bezoekers moeten uitoefenen.
Sneeuwkettingen4u

De Citroen C2 Attraction en C3 Attraction zijn gebaseerd op het uitvoeringsniveau Ligne Prestige, met als extra opties een radio/cd-speler, handmatig bediende airco, Pack Look en speciale velours bekleding. In de C3 Attraction is ook een middenarmsteun aanwezig. Gordijnairbags zijn in deze uitvoeringen optioneel verkrijgbaar, net als Pack Airco, metallic of parelmoerlak en zwarte vernislak.

Citroen

De C2 Attraction is leverbaar met de bekende 1.1i en 1.4i benzinemotoren, voor een prijs van respectievelijk € 14.340 en € 15.200. Dit betekent in beide gevallen een consumentenvoordeel van € 485. De Citroen C3 Attraction is ook leverbaar met de 1.1i en 1.4i benzinemotoren voor respectievelijk € 15.500 en € 16.350, maar ook als 1.4i automaat (€ 17.750), en 1.4 HDi (€ 19.600). Het consumentenvoordeel bij deze versies bedraagt € 755.

Als speciale attractie heeft Citroen op de stand een aantal simulators geplaatst. Ze bieden de mogelijkheid aan te voelen welke reactie het Lane Departure Warning System geeft op het moment dat de bestuurder een doorgetrokken lijn passeert. Dit nieuwe systeem is recent geintroduceerd op de nieuwe Citroen C4 en C5. Op een andere simulator kunnen de bezoekers zich voelen zoals rallywereldkampioen Sebastien Loeb achter het stuur van de Xsara WRC: de spectaculaire rallyproeven kunnen met hoge snelheid worden afgelegd, en een stuurfout heeft hier geen fatale gevolgen. Als robots verklede dames, die een belangrijke rol spelen in de advertentiecampagne van de nieuwe Citroen C4, laten zich tijdens de AutoRAI vereeuwigen met bezoekers aan hun zijde.

Citroen
Vandebron
Vandebron