27 november 2008
Chevrolet Aveo (2008 - 2011)

Chevrolet

Aldor Automotive toont stylingpakket voor Chevrolet Aveo

Autozine
27 november 2008 | Voor wie zijn Chevrolet Aveo hatchback te gewoontjes vindt biedt Aldor Automotive nu een oplossing. Het bedrijf uit Waalwijk ontwikkelde een stylingpakket voor dit automodel.
 

Het stylingpakket bestaat uit een voorspoiler, sideskirts en een achterskirt. Het geheel wordt afgerond met een dakspoiler. De sideskirts zijn alleen bestemd voor de 5 deurs Aveo, omdat de 3 deurs hiermee reeds af fabriek is uitgerust. Alle overige delen zijn geschikt voor zowel de 3 als de 5 deurs uitvoering.

Chevrolet Aveo (2008 - 2011)

De producten zijn vervaardigd uit stootvaste kunststoffen. De stylingdelen worden gespoten in kleur geleverd en zijn direct klaar voor montage. Donkere accenten vormen de finishing touch. De mat zwarte sierstrips in de voorspoiler en het 'diffuser'-vlak in de achterskirt geven de Aveo een breder en agressiever uiterlijk.

De consumentenprijzen voor de voorspoiler, sideskirts en achterskirt bedragen respectievelijk € 357,-, € 636,- en € 437,- inclusief spuitwerk in de gewenste kleur. De dakspoiler kost € 240,- in kleur. De stylingdelen zijn onder andere te bestellen via de officiële merkdealer. Deze kan ook de montage uitvoeren.

Chevrolet Aveo (2008 - 2011)