17 november 2022

BYD

BYD produceert 3 miljoenste voertuig

17 november 2022 - Op 16 november vond in het wereldwijde hoofdkantoor van BYD een ceremonie plaats ter gelegenheid van de productie van het 3 miljoenste voertuig van BYD. Het was niet alleen een symbolische mijlpaal voor BYD, maar ook voor de wereldwijde productie van voertuigen een belangrijke prestatie. Terwijl BYD er 13 jaar over deed om de eerste mijlpaal van een miljoen voertuigen te bereiken, bereikte BYD slechts een jaar later de mijlpaal van 'een miljoen naar twee miljoen voertuigen'. En nu is slechts 6 maanden later het drie miljoenste voertuig van de band gerold.

Tijdens het evenement overhandigde Wang Chuanfu, voorzitter en president van BYD, het 3 miljoenste voertuig aan Wang Shuang, een voetbalster die in 2018 werd uitgeroepen tot Asian Football Confederation (AFC) Women's Player of the Year.

BYD

"Om de industriële transformatie en de continu veranderende consumptietrends in de toekomst het hoofd te bieden, zal BYD zich blijven richten op wetenschappelijke en technologische innovatie. Daarnaast zal BYD blijven inspelen op het streven van mensen naar een beter leven met toonaangevende technologieën en een veelzijdige productreeks", aldus Wang Chuanfu.

Hij vertelde ook dat BYD, voortbouwend op het bestaande 'vier-in-één' beveiligingssysteem dat de veiligheid van de grondstoffen van de accu, de accucellen, de accupakketten en de automodellen garandeert, een andere technologie zal introduceren om het veiligheidsniveau naar een nog hoger plan te brengen.

Tijdens het evenement kondigde Wang Chuanfu de komst van het nieuwe BYD-merk 'Yangwang' aan, een prestigieus merk met vernieuwende technologieën en producten. Het eerste nieuwe model zal in het eerste kwartaal van 2023 op de markt komen en gebruikers een hoog prestatieniveau bieden.

Bovendien zal BYD in 2023 een nieuw merk introduceren dat zich kenmerkt door een professionele en gepersonaliseerde aanpak, om in te spelen op de sterk uiteenlopende vraag van consumenten. Het merk zal gebruikmaken van de co-creatie met gebruikers en verwelkomt alle franchise-dealerschappen van harte om zich aan te sluiten bij de BYD-familie.

In de toekomst zal BYD Auto een krachtige merkenmatrix vormen met BYD (Dynasty & Ocean), Denza, Yangwang, en een ander nieuw merk dat een professionele en gepersonaliseerde aanpak hanteert en een reeks gezinsauto's en luxe auto's op de markt zal brengen.

Bovendien wil BYD vasthouden aan zijn wereldwijde strategie door zich te blijven ontwikkelen op de verschillende markten en een grote bijdrage te leveren aan de personenwagenmarkt. Inmiddels is BYD met voertuigen (lees: vrachtwagens) aanwezig in meer dan 400 steden in 70 landen en regio's op 6 continenten.

YourLease
XLLease