10 september 2009
 

BMW

Elke dag BMW op TV

Autozine
10 september 2009 | BMW start een internationaal online Tv-station op BMW-web.tv. Op dit webadres kunnen uiteenlopende video' s worden bekeken zoals spectaculaire beelden van stuntrijders en in-cockpit racebeelden, maar ook reportages over concept cars, interviews met designers en achtergrondverhalen over de mensen achter BMW.
Profile
 
Info

Wekelijks worden er nieuwe uitzendingen online gezet die full-screen kunnen worden bekeken in HD-kwaliteit. Om niets te hoeven missen kan men zich ook aanmelden voor de BMW TV preview Newsletter.

BMW

Ruim twee jaar geleden begon BMW met Duitstalige webuitzendingen. 70 miljoen video views verder is besloten BMW Web TV internationaal uit te breiden. Nu is de internationale Engelstalige versie online te bekijken.

BMW Web TV bezoekers kunnen gebruik maken van zogenoemde 'hotspots' die verwerkt zitten in de video's. Met een muisklik geven deze extra informatie over de auto's of overige producten die in de video's voorkomen. Daarnaast zijn er standaard Web 2.0 applicaties geïntegreerd zoals 'tagging' (het online beoordelen van de video's), 'embed video' waarmee video materiaal op eigen websites geplaatst kan worden. Tevens zijn er links gelegd naar de belangrijkste Social Bookmarking sites zoals Facebook en Twitter.

Actueel is op BMW-web.tv een spectaculaire reportage te zien van stuntrijder Chris Pfeiffer die het hoofdkantoor in München beklimt met zijn BMW F800 R.

UnitedConsumers
BMW activeert hybride modus automatischBMW activeert hybride modus automatisch
11 maart 2020
BMW onthult i4 ConceptBMW onthult i4 Concept
3 maart 2020
BMW test iNEXTBMW test iNEXT
27 februari 2020
Nieuwe hybrides bij BMW op Geneve 2020Nieuwe hybrides bij BMW op Geneve 2020
19 februari 2020