20 september 2018
Audi A1
Nieuws

Audi A1 Sportback

Nieuwe Audi A1 Sportback nu te bestellen

20 september 2018 - De nieuwe Audi A1 Sportback is met ingang van 20 september 2018 te bestellen. Hij is leverbaar vanaf 25.995 euro. Er is direct keuze uit vier uitvoeringen, waaronder de speciaal voor Nederland ontwikkelde 'epic', én een exclusief introductiemodel: de A1 Sportback edition one.

De nieuwe Audi A1 Sportback valt op met het digitale instrumentarium. Ook beschikt hij over de nieuwste infotainment-, connectiviteits- en assistentiesystemen. Bij de marktintroductie is Audi A1 Sportback leverbaar als 30 TFSI met 85 kW / 116 pk. Een handgeschakelde zesbak is standaard, de zeventraps S-Tronic automaat is als optie leverbaar. Later dit jaar wordt een 25 TFSI 70 kW / 95 pk instapmotor leverbaar. De vanafprijs van deze variant wordt later bekendgemaakt.

Audi A1

Aanvullend op de basis exterieur line levert Audi de A1 Sportback optioneel met een advanced exterieur of S line exterieur.

Speciaal voor Nederland ontwikkelde Audi de A1 Sportback epic. De basis voor dit model is de advanced exterieur line, aangevuld met epic-features als cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun vóór, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding, Audi virtual cockpit, 17 inch lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter. De A1 Sportback epic is leverbaar vanaf € 29.695.

Tevens levert Audi tijdelijk een introductie-uitvoering met de Audi A1 Sportback edition one, de meest complete A1 Sportback van dit moment. Op basis van de A1 Sportback S-Line wordt de sportieve uitstraling van het model extra aangezet door het optiekpakket zwart, zwarte Audi-ringen op de achterportieren, contrasterende lak voor het dak, contrastpakket 2 en 18 inch lichtmetalen velgen. De LED-koplampen met dynamische knipperlichten en donkere behuizing laten bovendien zien hoe hightech en design kunnen samensmelten. Ook beschikt de A1 Sportback edition one standaard over cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun vóór, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding en het lichtpakket. Dankzij het S line interieur genieten de inzittenden tijdens elke rit van een sportieve sfeer. De opvallende A1 Sportback edition one is in beperkte oplage leverbaar. Hij is er vanaf € 36.895.

De nieuwe Audi A1 Sportback is nu te bestellen en staat vanaf half november bij de Nederlandse Audi-dealers.