9 maart 2022
Audi A1
Nieuws

Audi A1

Audi introduceert A1 Sportback Attitude

9 maart 2022 - Audi introduceert de A1 Sportback Attitude. Na de A3 Sportback Attitude, waarmee Audi voor het eerst de mogelijkheid bood om een nieuwe Audi online te bestellen, wordt de A1 Sportback Attitude nu aan het gamma toegevoegd. Met een paar muisklikken staat de A1 Sportback Attitude binnen tien dagen voor de deur. Het model is via Audi Private Lease vanaf 395 euro per maand te rijden.

Net als bij de Audi A3 Sportback Attitude geldt ook bij de nieuwe Audi A1 Sportback Attitude het adagium 'gemak dient de mens'. De uitvoering is via een private leasecontract te rijden en online te bestellen. Na goedkeuring van de aanvraag is de auto binnen tien dagen beschikbaar. Vervolgens wordt deze waar en wanneer de klant dat wil afgeleverd: thuis of bij de Audi-dealer. Mocht de A1 Sportback Attitude niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan de auto binnen dertig dagen kosteloos worden geretourneerd.

Audi A1

De nieuwe Audi A1 Sportback Attitude, met de 70 kW / 95 pk sterke 25 TFSI motor, is onder meer voorzien van lichtmetalen velgen met 5-arm-design, een driespaaks multifunctioneel stuur in leder en het veiligheidssysteem Audi pre-sense front. Het interieur is digitaal en connected, met onder meer de Audi virtual cockpit en een interface voor smartphone-integratie van zowel Apple CarPlay of Android Auto. Ook beschikt de Audi A1 Sportback Attitude over Lane departure warning, een licht- en regensensor en airconditioning.

De Audi A1 Sportback Attitude wordt geleverd via Audi Private Lease, onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Met dit label heeft de klant voor een all-in maandbedrag een gloednieuwe Audi voor de deur staan waarbij vrijwel alles in het maandbedrag is inbegrepen: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen de brandstof komt daar nog bij. Optioneel kan gekozen worden voor een flexibel contract, waarbij na 1 jaar het contract maandelijks opzegbaar wordt.