9 juni 2010
Opel Meriva

Opel Meriva

Nieuwe Opel Meriva half juni bij de dealer

9 juni 2010 | Opel noteerde in heel Europa al meer dan 30.000 orders voor de nieuwe Meriva en dat terwijl de kleine MPV in Nederland pas halverwege juni officieel in de showroom staat. In Nederland zijn reeds 1.500 Meriva-orders genoteerd.

"Nooit eerder kregen we zo'n indrukwekkende respons op een auto in dit segment", aldus een enthousiaste Alain Visser, Vice President Sales, Marketing en Aftersales Opel/Vauxhall. "Dat blijkt niet alleen uit het hoge aantal orders maar ook uit de eerste analyses van de respons van klanten en media. Het design en het innovatieve concept van de nieuwe Meriva valt blijkbaar in de smaak bij de klanten".

Opel Meriva

In 2010 wil Opel 50.000 Meriva's aan de man brengen in Europa en voor 2011, het eerste volledige verkoopjaar, verwacht Opel tot 130.000 auto's te kunnen verkopen.

Alle nieuwe Meriva-motoren voldoen aan de Euro 5-emissienormen. Het aanbod bevat drie benzinemotoren en één dieselmotor variërend van 55 kW/75 pk tot 103 kW/140 pk. Later dit jaar wordt dit aangevuld met drie extra dieselmotoren.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!