2 juni 2010
 

Audi

Audi introduceert Pro Line S-uitvoeringen

2 juni 2010 | Met ingang van het modeljaar 2011 zijn de Audi A3, A4, A5 en A6 eenmalig en zo lang de voorraad strekt leverbaar in Pro Line S-uitvoering. Daarmee wordt de sportiviteit van de verschillende modellen extra aangezet en bovendien staat Pro Line S voor meer luxe en comfort. Elke Audi in Pro Line S-uitvoering beschikt bijvoorbeeld over S-Line, een navigatiesysteem, Xenon plus verlichting en metallic lak. En wat ook wel zo sportief is: de Pro Line S-uitvoering wordt altijd tegen een bijtellingvriendelijke meerprijs aangeboden.

De Audi A3 en A3 Sportback zijn met ingang van het nieuwe modeljaar tijdelijk leverbaar in de nieuwe Pro Line S-uitvoering. Dit staat voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met de volgende zaken: volautomatische airconditioning, middenarmsteun vóór, metallic-/pareleffect lak, Audi radio DVD-navigatiesysteem, een multifunctioneel sportstuur, telefoonvoorbereiding (in de middenarmsteun), Xenon plus- verlichting en een S line-achterspoiler.

Audi

Ook S-Line is inbegrepen. Dit bestaat onder meer uit 17-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel en een extra sportief interieur (zijwangen van de stoelen in leder, zwart als hoofdkleur, aluminium afwerkingsaccenten). De Pro Line S-uitvoering voor de Audi A3 is uitsluitend te bestellen in combinatie met de Ambition-uitvoeringen. De meerprijs bedraagt € 4.345,- inclusief BTW en BPM.

Ook de Audi A4 (sedan en Avant) is er met ingang van het nieuwe modeljaar in Pro Line S-uitvoering. Deze kenmerkt zich door de volgende standaard items: metallic-/pareleffect lak, Xenon plus verlichting, multifunctioneel sportstuur, diefstalalarm (SCM3), MMI navigatie, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, Audi soundsystem, middenarmsteun vóór, Audi parking system achter, blanke raamlijsten, blanke dakrails (Avant), en een in delen neerklapbare achterbank.

Audi

Ook hier is S-Line een wezenlijk onderdeel van de Pro Line S-uitvoering. S line staat bij de A4 voor onder andere 18-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel en een extra sportief interieur (gedeeltelijk met leer beklede, elektrisch vertelbare sportstoelen, stuur, pooknop en vloermatten met zwarte of zilveren stiksels, aluminium afwerkingsaccenten en een overwegend zwarte kleur). De Pro Line S-uitvoering is beschikbaar voor alle A4-modellen (sedan en stationcar) met uitzondering van de 2.0 TDI e (sedan) en de S4. De meerprijs bedraagt € 5.735,- inclusief BTW en BPM.

De sportiviteit van de Audi A5 Coupé en Cabriolet wint aan kracht met de in gelimiteerde oplage verkrijgbare nieuwe Pro Line S-uitvoering. De uitrusting van deze modellen bestaat uit onder andere comfortairconditioning, Xenon plus- verlichting, MMI navigatie, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, diefstalalarm (SCM 3), Audi Sound system, een driespaaks multifunctioneel sportstuur (met leer bekleed), lichtpakket, bagageruimte pakket, Audi Parking System achter en metallic-/pareleffect lak.

Audi

Bovendien beschikken de Pro Line S-uitvoeringen van de A5 over S line (sportonderstel, 18-inch lichtmetalen velgen, gedeeltelijk met leer beklede sportstoelen met elektrisch verstelbare lendensteunen, afwerkingsdetails in aluminium, pookknop met geperforeerd leer, zwarte of zilveren stiksels voor stuur, pooknop en vloermatten en zwarte hemelbekleding). Ook S-Line exterieur is standaard. Dat staat voor extra sportief vormgegeven bumpers, dorpellijsten in carrosseriekleur, een grijze diffuser achter en diverse S-Line logo's. De Pro Line S-uitvoering voor de A5 Coupé en Cabriolet is beschikbaar voor alle modellen met uitzondering van de S5 en RS5. De meerprijs bedraagt € 8.375,- (Coupé) of € 8.355,- (Cabriolet), inclusief BTW en BPM.

Bij zowel de A6 limousine als de Avant staat de Pro Line S-uitvoering voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met Xenon plus-verlichting, MMI navigatie, Audi parking system plus, een multifunctioneel sportstuur, diefstalalarm (SCM3), metallic-pareleffect lak en telefoonvoorbereiding.

Audi

Ook S-Line hoort tot het standaardpakket. Dit omvat onder meer 18-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel, gedeeltelijk met leer beklede sportstoelen met elektrisch verstelbare lendensteunen, overwegend zwarte afwerking van het interieur met accenten van geborsteld aluminium en diverse S-Line aanduidingen. De Pro Line S-uitvoering is beschikbaar voor alle modellen (met uitzondering van 4.2 FSI en S6). De meerprijs bedraagt € 4.990,- inclusief BTW en BPM.

Audi Audi Audi Audi Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via