5 februari 2010
 

Audi

Audi viert 30 jaar Quattro met speciale aanbieding

5 februari 2010 | Dit jaar viert Audi het 30-jarige jubileum van Quattro vierwielaandrijving. De komst van de eerste Audi Quattro (inmiddels bekend als oer-Quattro) in 1980 betekende gelijk een sensatie: zowel op de rallypaden en de circuits als op de openbare weg bleek de grip en de stabiliteit van het Quattro-systeem tot een compleet nieuwe (sportieve) rijervaring te leiden. Quattro staat sinds die tijd dan ook voor grote sportieve successen, maar ook voor extra veiligheid en dynamiek onder alledaagse omstandigheden. Om op gepaste wijze stil te staan bij alle mijlpalen die Quattro achter zijn naam heeft staan, biedt Audi 30% korting op de Quattro meerprijs.

Sinds de komst van de oer-Quattro, is het aantal Audi-modellen met deze vorm van vierwielaandrijving gestaag uitgebreid. Al jarenlang biedt Audi binnen elke modellijn een groot aantal Quattro-varianten aan en dat heeft ertoe geleid dat er wereldwijd al meer dan 2 miljoen Quattro-modellen zijn verkocht.

Audi

Audi viert 30 jaar Quattro met een aanbieding. Klanten die Quattro-vierwielaandrijving bestellen in combinatie met de extra sportieve S-Edition-uitvoering van de Audi A3, A4, A5, A6 of TT, krijgen 30% korting op de Quattro meerprijs.

De S-Edition modellen zijn bovendien extra compleet uitgevoerd. De inhoud van de S-Line- itvoering verschilt per model, maar er zijn enkele gemeenschappelijke punten. Zo beschikken alle S-Edition-uitvoeringen over een extra sportieve aankleding van zowel in- als exterieur.

Audi

Daarnaast staat S edition ook voor extra luxe-items zoals volautomatische airconditioning, een (MMI)navigatiesysteem een multifunctioneel (sportstuur), Xenon plus-verlichting en metallic/pareleffectlak. In alle gevallen worden deze extra's tegen een scherpe en dus bijtellingvriendelijke meerprijs aangeboden.

Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!