25 januari 2010
 

Audi

S-Edition uitvoeringen bij Audi

25 januari 2010 | De Audi A3 Cabriolet, A5 Coupé en A5 Cabrio en de TT Coupé en TT Roadster zijn tijdelijk leverbaar in S-Edition uitvoering. Het gaat bij de S edition-uitvoeringen om een gelimiteerde oplage. Overigens zijn de Audi A3, de Audi A4 en de Audi A6 er al wat langer als S edition.
Audi

Allereerst is er de Audi A3 Cabriolet S edition, leverbaar vanaf een prijs van € 37.195,-. Deze uitvoering van de A3-modelreeks, naar keuze in de kleuren daytonagrijs of phantomzwart, is voorzien van volautomatische airconditioning, een middenarmsteun met opbergvak tussen de voorstoelen, een Audi radio/DVD-navigatiesysteem, S line, een multifunctioneel sportstuurwiel dat met leer is bekleed en van onderen is afgevlakt en Xenon plus-verlichting.

Audi

Ook de Audi A5 kan, zowel in Coupé- als in Cabriolet-versie, worden geleverd als gelimiteerde S edition-uitvoering. De Audi A5 Coupé S edition begint in de prijslijst bij € 47.490,-. In beide carrosserievarianten kan er dan nog worden gekozen tussen vier- en zescilindermotoren. Standaard voor alle versies behoort tot de S edition-uitvoering een volautomatische airconditioning met drie zones, het Audi Parking System achter, een anti-diefstalalarm, een Audi-soundsysteem, een lichtpakket, Xenon plus-verlichting, MMI-navigatie, een bestuurders- informatiesysteem met kleurenscherm, S line, het lederpakket, het S line exterieur en de kleuren daytonagrijs of phantomzwart. De versies met viercilindermotor zijn in de S edition bovendien voorzien van een met leder bekleed driespaaks multifunctioneel sportstuurwiel, dat in de uitvoeringen met zescilindermotor al tot de standaarduitrusting behoort. Voor de Coupé-uitvoeringen is er daarnaast een bagageruimtepakket.

Audi

De prijzen van de Audi TT S-Edition starten bij € 43.990,-. In beide carrosserievarianten kan worden gekozen voor de versies 1.8 TFSI of 2.0 TFSI, beide met direct ingespoten benzinemotor. De S edition-uitvoering omvat in alle gevallen een anti-diefstalalarm, een Audi radio 'Concert', een Bose Surround Sound-systeem, een multifunctioneel met leder bekleed sportstuurwiel, Xenon plus-verlichting, daytonagrijs of phantomzwart, S line en S line-exerieur, het LED-interieur-lichtpakket en het lederpakket. De TT Roadster is bovendien voorzien van een windschot en een elektrisch bedienbare kap. Voor de versies met 2.0 TFSI komt daar de lederen 'fijnnappa'-bekleding nog bij.

Audi Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via