13 november 2007
Opel Corsa (2006 - 2014)

Opel Corsa (2006 - 2014)

Opel Corsa is compacte Lease Car of the Year

13 november 2007 | De jaarlijkse verkiezing ING Car Lease Lease Car of the Year heeft een onderscheiding opgeleverd voor Opel. De jury, bestaande uit wagenparkbeheerders, journalisten en specialisten van ING Car Lease, verkoos in het Economy-segment de Opel Corsa boven de andere genomineerden: de Peugeot 207 en de Skoda Fabia.

Het is niet de eerste keer dat de Opel Corsa succes heeft in de verkiezing Lease Car of the Year. In 2001 won de derde generatie van dit model ook al in het Economy-segment. "Zakelijk gezien scoort de Opel Corsa al jaren enorm goed en met de komst van de vierde generatie Opel Corsa is deze score verbeterd", aldus Machiel de Gelder, manager Business to Business bij GM Nederland. "De Opel Corsa is niet alleen qua particuliere verkoop een bestseller, ook in het zakelijke segment van compacte aut'os bezetten we de eerste plaats. Zakelijk gezien verkochten we vorig jaar nog 2.300 Opels Corsa, dit jaar komen we op maar liefst ruim 6.000 stuks uit. Dat is bijna een verdrievoudiging".

Opel Corsa (2006 - 2014)

"Deze onderscheiding betekent veel voor Opel", vervolgt De Gelder, die de bijbehorende prijs ontving uit handen van Ed Frederiks, Managing Director ING Car Lease. "Dit jaar heeft de overwinning nog meer glans omdat er in de beoordeling extra aandacht werd besteed aan milieu- en veiligheidsaspecten. Ook op die gebieden is de Opel Corsa toonaangevend".

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!