14 september 2007
 

Skoda

Skoda Octavia en Superb tijdelijk als Attractive

14 september 2007 | De Skoda Octavia en Superb zijn tijdelijk leverbaar in Attractive uitvoering. Het voordeel loopt op tot maximaal € 6.865,- voor de Skoda Superb Attractive Business.

De Superb Attractive Business is voorzien van parking distance control achter, Bi-Xenon verlichting met koplampsproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verwarmbare voorstoelen, multifunctioneel stuurwiel, navigatie met kleurenscherm en 17-inch Cygnus lichtmetalen velgen. Daarbij krijgt de koper € 500,- korting!

Skoda

Daarnaast heeft Skoda twee andere Superb Attractive-uitvoeringen die zonder meerprijs van extra's worden voorzien. De Superb Attractive op basis van de Classic, krijgt een klein lederpakket en Climatronic, als er als basis de Comfort wordt gekozen, is deze voorzien van parking distance control achter, Bi-Xenon verlichting met koplampsproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en verwarmbare voorstoelen. Respectievelijk leveren deze pakketten een voordeel op van € 745,- en € 2.515,-.

De Skoda Octavia Attractive is er eveneens in drie uitvoeringen, op basis van de Ambiente (alleen benzineversies) en de Elegance. De benzineversies van de Attractive op basis van de Ambiente worden zonder meerprijs (waardoor het klantvoordeel neerkomt op € 1.770,-) voorzien van een Jumbo Box, klein lederpakket, 16-inch Lyra lichtmetalen velgen en radio/cd-speler Stream met externe audioaansluiting voor bijvoorbeeld een MP3-speler. De Octavia Attractive Business, op basis van de Ambiente, krijgt hetzelfde pakket mee, met als bonus Climatronic elektronische airconditioning. Hierdoor komt de totale pakketwaarde uit op € 2.320,-, terwijl de klant er € 120,- voor moet betalen.

Skoda

Tot slot de Octavia Attractive Business, op basis van het Elegance-niveau. Deze Attractive-uitvoering is zowel leverbaar voor de Hatchback als de Combi. Voor een meerprijs van € 1.340,- levert de Skoda-dealer bi-Xenon-verlichting, mistlampen met cornerfunctie, 16-inch Vega lichtmetalen velgen, park distance control voor en achter, navigatiesysteem Nexus, Maxi-Dot informatiescherm en een multifunctioneel stuur. Al met al een klantvoordeel van € 3.630,-. Combi-rijders krijgen er bovendien nog een zilverkleurige dakreling bij, waardoor het totale voordeel bij deze uitvoering oploopt tot € 3.820,-.

De Attractive-uitvoeringen van de Octavia en Superb zijn per direct leverbaar.

Skoda Skoda Skoda
 
Websitewww.skoda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!