30 maart 2007
 

Volkswagen

60 jaar Volkswagen in Nederland gevierd met aanbiedingen

30 maart 2007 | Volkswagen is in 2007 precies 60 jaar vertegenwoordigd in Nederland. Dat viert het merk met aanbiedingen. Zo worden de Optive-pakketten voor de Polo, Golf, Golf Plus, Touran en Caddy Combi tijdelijk aangeboden voor 60 euro. Voor de Fox geldt een (tijdelijke) prijsverlaging van 1.500 euro.

De Fox viert de Volkswagen-verjaardag met een aanbieding. Tot en met 14 april aanstaande is de kleinste Volkswagen met zijn 40 kW/55 pk sterke 1.2-liter motor leverbaar vanaf 8.495 euro. Overigens lijdt de standaarduitrusting niet onder de prijs: getinte ruiten, radiovoorbereiding, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een toerenteller zijn standaard op elke Fox.

Volkswagen

De Volkswagens Polo, Golf, Golf Plus, Touran en Caddy Combi zijn leverbaar met het Optive-pakket. Optive staat voor een pakket extra's, dat nu voor een meerprijs van 60 euro wordt aangeboden op alle voorraadmodellen. Deze speciale actie is geldig tot en met 14 april aanstaande.

De Polo Optive heeft de Trendline-uitvoering als basis, aangevuld met de volgende opties: airconditioning (Climatic), elektrische bediening van de ramen voor en de (verwarmde) buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en in hoogte verstelbare voorstoelen. Verder is de Polo Optive herkenbaar aan stootlijsten en spiegels in carrosseriekleur, brede banden (185/60 R14) en chromen ringen rond snelheidsmeter en toerenteller. Door de meerprijs van 60 euro bedraagt het totale klantvoordeel 2.660 euro.

Volkswagen

Het kernpunt van het Optive-pakket voor de Golf en Golf Plus is de Climatic-airconditioning. Aangevuld met onder andere speciale bekleding, een middenarmsteun, boordcomputer en vier luidsprekers maakt dit van de Trendline-uitvoering, die als basis dient voor de Optive, een extra complete Golf. Het klantvoordeel bedraagt hier 2.535 euro.

De Touran Optive heeft het Trendline-uitrustingsniveau als uitgangspunt. De extra uitrusting bestaat uit Climatic airconditioning, dakreling en afdekking van de bagageruimte. Klantvoordeel: 2.200 euro.

Volkswagen

De Caddy Combi is er als Optive en als Optive Comfort. In beide gevallen is de Trendline-uitvoering de basis. Het Optive-pakket omvat afdekking van de bagageruimte, elektrische bediening van de ramen voor, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, vier luidsprekers en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Het klantvoordeel bedraagt voor dit model 1.630 euro. Het Optive Comfort-pakket voor de Caddy Combi tenslotte omvat alle extra's van het Optive-pakket plus Climatic-airconditioning, mistlampen voor, een schuifdeur links, een schuifraam rechts achter en de R100-radio. In dit geval loopt het klantvoordeel op tot 4.950 euro.

Volkswagen Volkswagen Volkswagen
 
Websitewww.volkswagen.nl
Deel via