28 maart 2007
Kia Picanto (2004 - 2011)

Kia Picanto (2004 - 2011)

Style je eigen auto met Mijn Picanto

28 maart 2007 | Via Kia.nl kunnen consumenten op een speciale "Mijn Picanto" pagina het exterieur van de Kia Picanto voorzien van een opvallend design naar keuze of zelfs met een unieke eigen afbeelding op het dak van de auto. De nieuwe designservice is geschikt voor zowel nieuwe als al rijdende Picanto's.

Standaard kunnen Picanto-rijders kiezen uit ruim tien basisontwerpen. Deze designs bestrijken de portieren, een groot gedeelte van de motorkap en het dak. Daarbij is er ook nog eens de keuze uit enkelkleurige, tweekleurige en full colour designs. Maar het is ook mogelijk om een persoonlijke afbeelding aan te leveren voor het dak van de auto.

Kia Nederland heeft een speciale Mijn Picanto pagina ingericht voor beide mogelijkheden. Op deze pagina creeren Picanto-rijders hun eigen auto in drie stappen:

  1. Kleur van de eigen Picanto dient te worden aangegeven
  2. Het gewenste ontwerp dient te worden gekozen
  3. Plaats van het ontwerp dient te worden aangegeven (keuze uit: dak, motorkap en/of zijkanten)
  4. Kleur van het ontwerp dient te worden gekozen
Kia Picanto (2004 - 2011)

Het eigen ontwerp van de gepersonaliseerde Picantos kan vervolgens van de voor-, zij-, en bovenkant bekeken worden. Tevens wordt de prijs van het geselecteerde ontwerp zichtbaar gemaakt. De bestelling van de stickerset gaat via het bestelformulier op de Mijn Picanto website.

Een extra functionaliteit in het programma is de mogelijkheid voor creatieve "Mijn Picanto" designers om nog verder te gaan door een eigen afbeelding te uploaden op de Mijn Picanto website en deze als daksticker te laten uitvoeren.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!