3 december 2010
Kia Picanto (2004 - 2011)

Kia Picanto (2004 - 2011)

Picanto Shoeby is nieuwste eCollectionbyKia

Autozine
3 december 2010 | Met de Picanto ShoebybyKia brengt Kia het vierde model in de exclusieve eCollectionbyKia op de markt. Net als de Picanto R-Sport, het laatste model uit de eCollectionbyKia, is nu de Picanto ShoebybyKia online te reserveren.
AutoCoach

Zoals de naam al doet vermoeden werkt Kia samen met de modeketen Shoeby voor de speciale Picanto, die is gebaseerd op de X-ecutive uitvoering met 1.1-liter motor van 65 pk.

Kia Picanto (2004 - 2011)

Aan de buitenzijde is de nieuwste kleine Kia te herkennen aan de 'tigernose' grille, de koplamp- en achterlichtunits met zwarte omlijsting, de handgreep van de achterklep in highgloss zwart, de aluminium tankklep, de dakspoiler, de gekleurde sideskirts en de 15 inch lichtmetalen velgen. Ook is de auto voorzien van matzwarte 'surprise yourself'-striping en het exclusieve serienummer.

In het interieur onderscheidt de Shoeby-uitvoering zich door een sportief instrumentencluster met rode wijzerplaten, aluminium sportpedalen, sportief gevormde hoofdsteunen, het dashboard en de deurgrepen in 'dark metal paint', zwarte halflederen bekleding met contrasterende piping en automatische airconditioning.

De Picanto ShoebybyKia kost € 11.795,- en er zijn slechts 106 exemplaren van dit unieke model beschikbaar.

Dutchlease
Kia Picanto tijdelijk als Style + SoundKia Picanto tijdelijk als Style + Sound
26 november 2010
Picanto SportbyKia in virtuele showroomPicanto SportbyKia in virtuele showroom
1 september 2010
Picanto Q te winnen bij Kia en Q-musicPicanto Q te winnen bij Kia en Q-music
25 november 2009
Kia introduceert Picanto SportKia introduceert Picanto Sport
1 oktober 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum