25 november 2009
Kia Picanto (2004 - 2011)

Kia Picanto (2004 - 2011)

Picanto Q te winnen bij Kia en Q-music

Autozine
25 november 2009 | Kia en Q-music hebben in Nederland de handen ineen geslagen om gedurende de laatste twee maanden van dit jaar voor een aantal acties te zorgen. Niet alleen lanceert Kia als onderdeel van deze samenwerking met de Picanto Q een compleet nieuw actiemodel, ook zijn er in de maanden oktober tot en met december twee gratis exemplaren van deze sportief getinte 'Q' te winnen.

De samenwerking tussen Kia en de radiozender Q-music komt in oktober, november en december op diverse fronten tot uiting. Eén van de meest opvallende daarvan is het uitbrengen van d Q-uitvoering van de Picanto. Aan de basis van deze bijzonder gestylde versie staat de Kia Picanto X-tra, in combinatie met de 62 pk/45 kW sterke 1.0-liter benzinemotor.

Kia Picanto (2004 - 2011)

Als onderdeel van de standaard X-tra-uitrusting beschikt de Picanto Q ondermeer over airconditioning, centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ramen vóór, een in hoogte verstelbaar stuur, elektrische stuurbekrachtiging, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en in carrosseriekleur gespoten bumpers, spiegels en deurgrepen. Voor de sportieve uitstraling van de pittige Picanto Q zijn bovendien de sportief gevormde side skirts, de achterspoiler en de mistlampen vóór verantwoordelijk, die alle deel uitmaken van de Q-uitrusting.

De prijs van deze tijdelijke Picanto Q bedraagt normaal gesproken € 9.695,-, maar dankzij het extra "Sharp Deal-voordeel" van € 700,- en de slooppremie van € 1.000,- is de Kia Picanto Q nu leverbaar vanaf € 7.995,-.

De Picanto Q is niet alleen te bestellen bij de Kia-dealers, luisteraars van Q-music konden er ook één winnen. In oktober lanceerde Q-music speciaal voor dit doel een opvallende actie op de radio, waarbij deelnemers kans maakten op de Picanto Q. Op 2 november werd de winnaar van de splinternieuwe Kia Picanto Q in het middagprogramma van Jeroen van Inkel van Q-music bekendgemaakt. Vrijdag 20 november jl. nam de gelukkige winnaar de sleutels van zijn nieuwe Picanto in ontvangst.

En daar blijft het niet bij, want er is nóg een Kia Picanto Q te winnen. Als onderdeel van de samenwerking met Q-music heeft Kia zich namelijk opgeworpen als hoofdsponsor van de inmiddels traditionele Q Santa Run, die op 23 december aanstaande wordt gehouden. Dit evenement, een hardloopwedstrijd van 5 kilometer door het centrum van Rotterdam waarbij alle deelnemers als Kerstman gekleed gaan, wordt door Q-music jaarlijks georganiseerd. Dit jaar is Kia hoofdsponsor en naamgever van de Kia Picanto Q Santa Run en als onderdeel van die samenwerking wordt er onder alle finishende deelnemers aan de Run een Kia Picanto Q verloot.

Vanaf 6 december kunnen geïnteresseerden zich voor deelname aan de Q Santa Run inschrijven op de website van Q-music, waarmee ze zich automatisch kwalificeren voor het winnen van de gloednieuwe Kia Picanto Q.

Picanto Shoeby is eCollectionbyKiaPicanto Shoeby is eCollectionbyKia
3 december 2010
Kia Picanto tijdelijk als Style + SoundKia Picanto tijdelijk als Style + Sound
26 november 2010
Picanto SportbyKia in virtuele showroomPicanto SportbyKia in virtuele showroom
1 september 2010
Kia introduceert Picanto SportKia introduceert Picanto Sport
1 oktober 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum