16 december 2003
 

Revisiegroep.nl

Revisiegroep.nl biedt totaalconcept in revisietechnieken

16 december 2003 | Samenwerkende bedrijven staan sterker. Dat geldt in elke bedrijfstak en voor auto-onderdelen is het niet anders. Bundeling van kennis en kracht, de uniformiteit in dienstverlening en kwaliteit, heeft in Nederland geleid tot een samenwerkingsverband van een aantal vooraanstaande onafhankelijke revisiebedrijven in auto-onderdelen: de RevisieGroep.nl.

De 'roots' van de RevisieGroep.nl voeren terug naar het jaar 2000 wanneer de eerste samenwerking tussen AutoTransmission Veenendaal (revisiebedrijf in automatische transmissies), Hydroline Zeewolde (revisiebedrijf gespecialiseerd in stuurhuizen, stuurpompen en aircocompressoren) en Auto Elect Zeewolde (revisiebedrijf gespecialiseerd in starters en dynamo's) een feit wordt. De onderlinge samenwerking wordt als zeer prettig ervaren en men besluit de ingeslagen weg te vervolgen. Medio 2002 ontstaat - mede door de vraag in de markt - het idee om de samenwerkingsvorm professioneel gestalte te geven met de naam RevisieGroep.nl. Eind 2002 komt C&E Turbochargers uit Amersfoort de gelederen versterken met als specialiteit het reviseren van turbocompressors. De bedrijven presenteerden zich op de RemaTec vakbeurs 2003 als de RevisieGroep.nl. Echter zonder een revisiespecialist in motoren en motoronderdelen, was de groep incompleet. Op de RemaTec vakbeurs werden de banden met MRT Engines Veghel (specialiteit het reviseren van motoren en motoronderdelen) verstevigd, hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot de toetreding tot de RevisieGroep.nl. Mede hierdoor acht men de tijd nu rijp om naar buiten te treden met dit totaalconcept in revisietechniek.

Revisiegroep.nl

De RevisieGroep.nl heeft als doelstelling om voor ieder te reviseren en/of te repareren auto-onderdeel, maatwerk te leveren door direct contact te hebben met de juiste specialist. Om het concept completer te maken denkt de RevisieGroep.nl al weer aan uitbreiding. Men is driftig op zoek naar een revisiespecialist op het gebied van brandstofpompen. Tot slot laat de RevisieGroep.nl ons weten dat zij het komende jaar veelvuldig van zich laten horen met diverse acties en noviteiten! Voor info heeft men een gratis telefoonnummer 0800-REVISIE ofwel 0800-7384743.

Revisiegroep.nl
 
Websitewww.revisiegroep.nl
Deel via