18 februari 2013
Opel Cascada

Opel Cascada

Nederlandse primeur Opel Cascada op HISWA

18 februari 2013 | Opel zal in 2013 acte de présence geven op zowel de HISWA Amsterdam Boat Show 2013 als de HISWA te water 2013. Onlangs sloot de autofabrikant daartoe een sponsorovereenkomst, waarmee het merk zich dit jaar aan deze toonaangevende Nederlandse watersporttentoonstellingen verbindt. Op de HISWA Amsterdam Boat Show 2013, van 6 tot en met 10 maart in RAI Amsterdam, toont Opel bovendien een unieke primeur. Het automerk onthult er op 6 maart officieel zijn nieuwste model, de cabriolet Opel Cascada. Dit is een dag na de officiële wereldpremière van de Cascada op de internationaal toonaangevende autoshow van Genève.

De bijna 4,70 meter lange, elegante middelgrote cabriolet viert in maart zijn wereldpremière op de autotentoonstelling van Genève. De klassieke vierzitter met gestrekt silhouet en softtop zal vanaf april bij de Opel-dealer staan, dus net op tijd voor de eerste zonnige lentedagen.

De kersverse sponsor van HISWA 2013, doet met de unieke primeur van zich spreken op de watersporttentoonstelling. De Cascada is in volle glorie te zien op de binnenstand van Opel.

Opel Cascada

Het sponsorschap van de binnen- en buitenedities van de HISWA is een logische keuze, volgens Jeroen Maas, manager PR, Sponsoring en Events bij Opel Nederland: "De HISWA biedt een mooi podium voor ons merk waarmee we een grote groep potentiële klanten bereiken voor de gloednieuwe Cascada, de elektrische Ampera en de SUV Mokka. En dat geldt ook voor de HISWA te water, van 3 tot en met 8 september dit jaar. Ook daar zullen we opvallend aanwezig zijn."

De HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI luidt traditioneel de start van het watersportseizoen in. Van 6 tot en met 10 maart 2013 zijn naast de watersportwinkels en een boordevol activiteiten- en informatieprogramma, honderden boten op de beurs te vinden, waarmee men doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kan.