21 februari 2012
 

Dacia

Nieuwe Dacia nu ook via Internet te koop

21 februari 2012 | Met de Dacia Online Store biedt Dacia klanten de mogelijkheid om volledig online een nieuwe auto te kopen. Via de speciale button op Dacia.nl is het vanaf 1 maart mogelijk om elk nieuw Dacia-model via internet samen te stellen, te bestellen en te betalen.

"Na Italië is Nederland het tweede land ter wereld waar we dit platform beschikbaar stellen", vertelt Janet Richter, Directeur Communicatie van Dacia Nederland. "De Dacia Online Store is onderdeel van onze website Dacia.nl. Buttons en animaties wijzen bezoekers op de mogelijkheid digitaal een nieuwe Dacia samen te stellen en deze online te bestellen én te betalen. Voor klanten die via de Dacia Online Store kopen, gelden dezelfde garantie- en leveringsvoorwaarden als voor klanten die bij de Dacia-dealer kopen. Het grote verschil is dat 'online-klanten' gewoon thuis vanuit hun luie stoel kunnen bestellen. Vervolgens kunnen ze het verloop van het leveringsproces volgen via hun eigen digitale omgeving, waarvoor ze een wachtwoord hebben gekregen. Een Dacia-dealer naar keuze levert uiteindelijk de nieuwe Dacia af".

Dacia

Via de Dacia Online Store zijn alle modellen, uitvoeringen en kleuren van Dacia te bestellen. Klanten kunnen hun auto bovendien geheel naar wens laten uitrusten met diverse opties en accessoires.

De Dacia Online Store is vanaf 1 maart beschikbaar.

Dacia
 
Websitewww.dacia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!