2 februari 2012
 

Audi

Gratis rijtraining voor kopers van Audi Quattro

2 februari 2012 | Klanten die in 2012 voor een Audi Quattro-model kiezen, krijgen kosteloos een rijvaardigheidstraining ter waarde van 400 euro aangeboden. Deze training vindt plaats op het ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad. Het programma is samengesteld door het expertteam Audi Driving Experience van Audi AG en staat onder leiding van Nederlandse topinstructeurs zoals Gijs van Lennep. Het programma is gericht op voertuigbeheersing en veiligheid.

Om de voordelen én de mogelijkheden van vierwielaandrijving optimaal te kunnen beleven, is de Audi Quattro rijvaardigheidstraining ontwikkeld. Deze is samengesteld door het Audi Driving Experience team van de Audi AG uit Duitsland. Speciaal getrainde Nederlandse instructeurs zorgen voor de begeleiding.

Audi

In een gevarieerd programma krijgen de deelnemers een intensieve rijtraining. Daarbij maken ze gebruik van de eigen auto. Belangrijke programmaonderdelen zijn remmen en uitwijken onder extreme omstandigheden, een noodstopsituatie en het optimale gebruik van bijvoorbeeld ESP en ABS. Bij het 'cirkelrijden' krijgen de deelnemers te maken met onder- en overstuur. Ook bij de simulatie van de achterwielslip en de elandproef ervaren de deelnemers de voordelen van quattro permanente vierwielaandrijving. De slalom heeft een sportief tintje doordat er een tijdsregistratie aan is gekoppeld. Het programmaonderdeel 'ideale lijnen' wordt op hoge snelheid uitgevoerd. Na de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Ook Audi-klanten die al langer Quattro rijden, kunnen zich inschrijven voor de rijvaardigheidstraining. Voor alle deelnemers geldt dat de Audi Quattro rijvaardigheidstraining ook geldt als een goede voorbereiding voor vervolgtrainingen op bijvoorbeeld het circuit van Spa-Francorchamps (België), de Nürburgring (Duitsland) of de training op ijs en sneeuw in Seefeld.

Audi

De komende periode gaan Audi en de Nederlandse Skivereniging (NSkiV) handige wintersporttips via Twitter communiceren (#wintertip).

Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!