23 mei 2011
 

Skoda

Nieuw occasionlabel bij Skoda

23 mei 2011 | De Škoda-dealers hebben een nieuw occasionkeurmerk: ZekerŠkoda. Dat belooft kopers van een gebruikte Škoda de geruststelling van zeven zekerheden, waaronder een jaar lang zekerheid die gelijkwaardig is aan de fabrieksgarantie op een nieuwe Škoda.

De eerste zekerheid is de algemene garantie, die is afgeleid van de fabrieksgarantie op een nieuwe Škoda. De ZekerŠkoda garantie geldt één jaar na aankoop van de Škoda occasion en er geldt geen eigen risico of kilometerbeperking.

Skoda

De overige zekerheden zijn de levenslange Škoda Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg in Europa, een bekende autohistorie inclusief onderhoud volgens het boekje, een gegarandeerde kilometerstand die is gecontroleerd via de Nationale Auto Pas, lidmaatschap van "Verrassend Škoda" en een uitvoerige kwaliteits-en veiligheidscontrole controle op 130 punten.

De Škoda-dealer maakt met het keurmerk naar eigen zeggen duidelijk dat zijn occasions geen financieel risico inhouden voor toekomstige eigenaren. Bovendien belooft Škoda een landelijk dekkend netwerk, waardoor de mobiliteit gegarandeerd zou zijn.

Skoda
 
Websitewww.skoda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!