1 augustus 2016
Volvo S90

Volvo S90

Nieuwe Volvo S90 nu bij de dealer

Autozine
1 augustus 2016 | De nieuwe Volvo S90 is bij de Nederlandse Volvo-dealers geariveerd. Volvos nieuwe troef in het premium sedansegment biedt een rijke uitrusting en veel veiligheidsvoorzieningen. De S90 is leverbaar vanaf 42.995 euro. Bovendien is de D3-dieselversie nu te leasen voor het tarief vanaf 699 euro per maand.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

De introductie van de nieuwe Volvo S90 markeert de volgende stap in Volvo's grootschalige productoffensief. Evenals de vorig jaar geïntroduceerde Volvo XC90, kenmerkt de S90 zich door een groot aantal nieuwe technieken. Een van de sterkste eigenschappen van de nieuwe Volvo S90 is het uitzonderlijk hoge veiligheidsniveau. IntelliSafe Assist is standaard en omvat Adaptive Cruise Control, Distance Alert en de semi-autonome rijmodus Pilot Assist.

Volvo S90

De S90 herbergt ook twee wereldprimeurs. De veiligheidsvoorziening City Safety kan met behulp van Large Animal Detection nu ook grote dieren herkennen. Run-off Road Mitigation herkent wegsituaties en zorgt met behulp van automatische stuurcorrecties dat de auto niet van de weg raakt als de auto over de zijbelijning van de weg rijdt.

Het debuut van de Volvo S90 wordt opgeluisterd met nieuwe leasetarieven. De D3-dieselversie is nu al te leasen vanaf 699 euro per maand (15.000 km/60 maanden).