3 augustus 2016
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran in prijs verlaagd

Autozine
3 augustus 2016 | Volkswagen levert de Touran voortaan completer. Van alle uitvoeringen is de standaarduitrusting uitgebreid. Daarbij zijn de vanafprijzen van de Trendline en Connected Series verlaagd.
 

De Touran Trendline krijgt niet alleen een rijkere standaarduitrusting, maar heeft ook een 800 euro lagere vanafprijs. Voortaan standaard zijn een multifunctioneel stuur, mistlampen vóór en het radio- en multimediasysteem 'Composition Colour'. Het totale voordeel op de Trendline loopt hiermee op tot 1.614 euro. Er is nu een Touran Trendline vanaf 28.690 euro.

Volkswagen Touran

De Touran Comfortline is nu, zonder meerprijs, ook voorzien van led achterlichten, een USB-aansluiting, Bluetooth, het radio- en multimediasysteem 'Composition Colour' en parkeersensoren voor en achter. Deze voorzieningen vertegenwoordigen een productwaarde van 1.328 euro.

De Touran Highline is weliswaar iets in prijs gestegen (460 euro) maar vergoedt dat met extra's als een elektrisch bedienbare achterklep met sensorgestuurde opening (Easy Open), Keyless Access, een USB-aansluiting, Bluetooth en parkeersensoren voor en achter.

Ook de Touran Connected Series is aantrekkelijker geworden. Ondanks de standaardisering van led achterlichten en een achteruitrijcamera (Rear View), is de vanafprijs met zo'n 550 euro gedaald, resulterend in een extra klantvoordeel van bijna 1.100 euro. Er is nu een Touran Connected Series vanaf 32.050 euro.