19 oktober 2016
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

R-Line styling nu ook voor Volkswagen Touran

Autozine
19 oktober 2016 | De Volkswagen Touran is nu ook leverbaar als dynamisch aangeklede R-Line. Twee sportieve stylingpakketten voor ex- en interieur geven deze ruime MPV meer karakter. Beide pakketten zijn tijdelijk extra scherp geprijsd en beschikbaar voor de Connected Series en Highline.

Op zoek naar een Volkswagen Touran?
bynco heeft er 19 vanaf € 16.645,-

Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran R-Line springt direct in het oog door de sportief gestylde R-Line bumpers, de grille met R-Line logo en R-Line zijskirts. Daarnaast zijn er diverse subtiele stijlelementen, zoals de vleugelvormige luchtinlaten in de voorbumper, sierlijsten met R-Line logo, chromen strips in de achterbumper en 17-inch dubbelspaaks Salvador velgen.

Volkswagen Touran

Voor 449 euro extra is het pakket te upgraden met de 18-inch Marseille-velgen. Het R-Line Exterieur pakket voor de Touran is tijdelijk met 500 euro in prijs verlaagd en is nu verkrijgbaar vanaf 1.299 euro.

De Volkswagen Touran is tevens leverbaar met een R-Line Interieur pakket. Dit pakket omvat onder meer een titaanzwarte hemelbekleding en zwarte R-Line Race stoelbekleding in Microfaser San Remo, aluminium instaplijsten met R-Line logo en sportieve aluminium pedalen. Het driespaaks multifunctionele sportstuur is bekleed met leer en (in uitvoeringen met DSG-transmissie) voorzien van schakelpeddels. Diverse interieurelementen zijn uitgevoerd in Black Lead Grey en de vloermatten zijn afgewerkt met contrasterende zilvergrijze stiksels.

Het R-Line Interieur pakket is leverbaar vanaf 508 euro.

VW Touran nu als Comfortline EditionVW Touran nu als Comfortline Edition
17 januari 2018
VW Touran in prijs verlaagdVW Touran in prijs verlaagd
3 augustus 2016
Nieuwe motoren voor VW TouranNieuwe motoren voor VW Touran
19 februari 2016
5 EuroNCAP sterren voor VW Touran5 EuroNCAP sterren voor VW Touran
2 september 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum