29 maart 2023
Volkswagen T-Roc Cabrio
Nieuws

Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen T-Roc Cabrio als Edition Grey

29 maart 2023 - Volkswagen trapt het cabrio-seizoen af met de gelimiteerde T-Roc Cabrio R-Line 'Edition Grey'. De oplage is wereldwijd beperkt tot 999 exemplaren, waarvan er twintig naar ons land komen. De T-Roc Cabrio R-Line 'Edition Grey' dankt zijn uitstraling aan een bijzondere matte kleur. Dat staat in constrst tot zwarte accenten waarmee deze uitvoering zich van een normale R-Line onderscheidt. Voorbeelden zijn de softtop, de 19 inch lichtmetalen 'Suzuka' velgen en de zwarte buitenspiegelkappen.
Wittebrug

Waar de standaard R-Line-uitvoering onder meer 2-zone automatische airconditioning en een Digital Cockpit van liefst 26 centimeter krijgt, wordt de 'Edition Grey' ook voorzien van LED Matrix (IQ.Light) koplampverlichting, Travel Assist (incl. Adaptive Cruise Control), 'Discover Pro' navigatie (23,4 cm), het Beats audiosysteem, een achteruitrijcamera (Rear View), draadloos laden van smartphones (Wireless Charging), verwarmbare voorstoelen plus een verwarmbaar stuur, het sleutelloos vergrendel- en startsysteem 'Keyless Access' en de 'Side Assist' dodehoeksensor.

Volkswagen T-Roc Cabrio

De T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey is beschikbaar met een 1.5 TSI 110 kW/150 pk met automatische DSG-transmissie. Van de T-Roc Cabrio R-Line 'Edition Grey' zijn slechts twintig exemplaren bestemd voor de Nederland Volkswagen-showrooms. Voor de snelle beslissers is hij nu uit voorraad leverbaar voor € 58.490.

Volkswagen biedt op de T-Roc Cabrio standaard 4 jaar fabrieksgarantie en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Met het servicenetwerk in Nederland en in Europa kunnen we de berijder beloven binnen 3 uur weer mobiel te zijn bij pech, zoals een lekke band.

Remschijf.nl