26 februari 2018
Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen kondigt T-Roc cabriolet aan

Autozine
26 februari 2018 | Volkswagen introduceert in 2020 een cabrioversie van de T-Roc. Deze nieuwe Volkswagen maakt deel uit van een groot modeloffensief en wordt de eerste open SUV van het merk.

Op zoek naar een Volkswagen T-Roc Cabrio?
bynco heeft er 3 vanaf € 42.950,-

Volkswagen T-Roc Cabrio

SUV's vormen een belangrijke motor achter de groei van Volkswagen. Van de nieuwe Tiguan zijn bijvoorbeeld al 720.000 exemplaren afgeleverd en daarmee staat het model in de top tien van de best verkopende auto's ter wereld. Binnen nu en twee jaar wil Volkswagen zijn SUV-aanbod uitbreiden tot twintig modellen wereldwijd. In 2020 maken SUV's naar verwachting zo'n veertig procent van alle Volkswagen-verkopen uit.

Volkswagen T-Roc Cabrio

Met de cabriolet op basis van de T-Roc zal het merk nog sterker vertegenwoordigd zijn in de klasse van de compacte SUV's, een van de snelst groeiende segmenten ter wereld.

De Volkswagen T-Roc verscheen eind 2017 op de Europese markt en is inmiddels al meer dan 40.000 keer verkocht. De cabrio-variant, die in 2020 op de markt komt, wordt de allereerste cabriolet-SUV in het sterk groeiende compacte segment. Het model zet daarmee de bijna zeventigjarige cabrio-traditie van Volkswagen voort.

Volkswagen prijst T-Roc CabrioVolkswagen prijst T-Roc Cabrio
25 maart 2020
Volkswagen onthult T-Roc CabrioVolkswagen onthult T-Roc Cabrio
14 augustus 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum