6 november 2007
 

Volkswagen Forum

Volkswagen Tuning Scene ruimt op voor zieke kindertjes

Autozine
6 november 2007 | Het VW-Forum overhandigt vandaag naar aanleiding van de landelijke inzamelingsactie "Ruim op voor kinderen" een cheque van € 2.150,- aan KiKa, Kinderen Kankervrij.
 

"De doelstelling is om de zieke kindertjes een hart onder de riem te steken, KiKa financieel te steunen, en de soms negatieve mening betreffende jonge automobilisten bij mensen weg te nemen", zegt initiatiefnemer Raoul Kammann, eigenaar van het VW-Forum. "Wij hopen dat ons initiatief zowel binnen als buiten de tuning scene als voorbeeld dient en ook anderen ertoe aanzet om ook de zolder op te ruimen en KiKa of een andere liefdadigheidsinstelling financieel te steunen".

Volkswagen

Het concept is helder: zoek iets wat stof ligt te happen of in de weg ligt en biedt dit vervolgens te koop aan op Internet. Doneer dan vervolgens na de verkoop de opbrengst hiervan aan het goede doel.

Het VW-Forum zal in 2008 in navolging van deze inzamelingsactie een evenement organiseren voor zieke en gehandicapte kinderen in samenwerking met tal van autoclubs, zorg-instellingen en bedrijven. Hierbij zullen een dag lang puzzelritten en tussenstops met leuke attracties voor en door de kinderen plaatsvinden in echte eyecatchers.