23 september 2009
 

Volkswagen

Voordeel op Volkswagen Touran en Passat

Autozine
23 september 2009 | Volkswagen pakt de komende tijd uit met speciale actiepakketten voor de Touran en de Passat. Voor beide modellen zijn pakketten beschikbaar waarbij de nadruk op extra dynamiek of comfort ligt. In alle gevallen geldt dat deze pakketten tegen een speciale prijs worden aangeboden.
 

Om het zakelijke karakter van de Touran en de Passat extra kracht bij te zetten, zijn beide modellen leverbaar met het Executive-pakket. Dat staat voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met het radio-navigatiesysteem RNS 310 (inclusief kleuren touchscreen), een cd-wisselaar, telefoonvoorbereiding, Park Distance Control en Alarm Plus. Voor dit even comfortabele als complete pakket wordt bij de Passat een meerprijs van 495 euro in rekening gebracht en bij de Touran 595 euro. Het voordeel voor de klant bedraagt daarmee 1.200 euro.

Volkswagen

Voor zowel de Touran als de Passat is ook het Executive Plus-pakket beschikbaar. Highlight hiervan is het radionavigatiesysteem RNS 510 met harde schijf, een ruimer bemeten kleurenscherm (touchscreen) en ten opzichte van de RNS 310 diverse extra functies. Het Executive Plus-pakket omvat daarnaast telefoonvoorbereiding, Park Distance Control en Alarm Plus. De meerprijs voor dit pakket bedraagt bij de Touran 1.150 euro en bij de Passat 995 euro. Aangezien de normale meerprijs respectievelijk 2.995 en 2.795 euro bedraagt, komt het klantvoordeel uit op 1.845 euro voor de Touran en 1.800 euro voor de Passat.

Ook het Freestyle-pakket voor de Volkswagen Touran wordt nu met groot voordeel aangeboden. Dit pakket omvat specifieke bekleding, 16-inch lichtmetalen velgen, zwarte koplampbehuizing, een matchromen grille, een aluminium dakreling en donker getinte achterlichten. De Volkswagen-dealer brengt voor dit pakket 595 euro in rekening. Aangezien de reguliere prijs van de losse opties 1.660 euro bedraagt, komt het klantvoordeel uit op 1.065 euro.

Volkswagen

Bij de Touran kan het bestellen van het extra voordelige Executive (Plus)- of Freestyle-pakket bovendien de opmaat zijn voor meer voordeel. In combinatie met één van de twee pakketten wordt de handige derde zitrij namelijk aangeboden voor 495 euro (normaal: 955 euro).

Speciaal voor de Passat is het Dynamic-pakket beschikbaar. De Passat krijgt hiermee een sportief tintje. De Passat Dynamic is namelijk standaard uitgerust met 17-inch lichtmetalen velgen, extra donker getinte zijruiten achter (inclusief achterruit), een sportonderstel en het R-line pakket bestaande uit een met chroom afgewerkte een grille (dubbele lamellen en omranding), R-design bumpers en het R-line logo op de wielkast vóór. Het Dynamic-pakket wordt nu aangeboden voor 850 euro. Het klantvoordeel bedraagt daarmee 1.130 euro.

Volkswagen