19 september 2011
 

Volkswagen

Voordeel op Volkswagen Golf en Passat

Autozine
19 september 2011 | Volkswagen biedt tot eind november voordeel op een groot aantal modellen. De Golf kan voor speciale prijzen aangekleed worden met Executive- en Advance-pakketten. De Passat is er met een inruilvoordeel van 2.000 euro en bovendien zijn de dealerleasetarieven sterk aangescherpt. De Polo is er tijdelijk vanaf 10.990 euro (incl. BPM/BTW).
 

Tot en met 30 november gelden bij de Volkswagen-dealer aanbiedingen voor de Golf. Zo is het Executive-pakket beschikbaar voor een meerprijs van 195 euro. Klantvoordeel: 725 euro. Het Executive-pakket omvat radio-navigatiesysteem RNS 310, Alarm 'plus', telefoonvoorbereiding, een multimedia-aansluitbox en een met leer bekleed stuurwiel.

Volkswagen

Het Executive Plus-pakket op de Golf is uitgebreider, met het radio-navigatieysteem RNS 510. De Volkswagen-dealer biedt dit pakket aan vanaf 625 euro (i.c.m. Highline, klantvoordeel: 1.195).

Ook het Advance pakket (bi-Xenon verlichting, LED-achterlichten en –dagrijverlichting, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, Park Distance Control) is extra voordelig. Namelijk vanaf 935 euro in plaats van 2.030 euro (I.c.m. Highline, klantvoordeel: 1.095 euro).

De eerste 1.000 Golf-kopers krijgen in de actieperiode een gratis set winterbanden.

Volkswagen

Op de Passat geldt voor particulieren een extra inruilvoordeel van 2.000 euro tot 30 november.

Ook voor andere Volkswagen-modellen heeft de Volkswagen-dealer tot en met 30 november aanbiedingen. Zo is de Polo er vanaf 10.990 euro. De Golf Variant is voor een speciale meerprijs leverbaar in luxe Style-uitvoering en de Scirocco is er tegen een sportieve meerprijs als Edition. Voor de Passat CC staan diverse pakketaanbiedingen klaar.