27 oktober 2011
 

Volkswagen

Volkswagen opent Direct Express garage

Autozine
27 oktober 2011 | Volkswagen introduceert een nieuw serviceconcept: Volkswagen Direct Express. De eerste Direct Express-vestiging in Nederland wordt zaterdag 29 oktober geopend in Amersfoort. Volkswagen Direct Express is een snelservice voor reparaties en klein onderhoud voor eigenaren met Volkswagens en Volkswagen Bedrijfswagens van vier jaar of ouder. Zij kunnen er zonder afspraak terecht.
 

Volkswagen Direct Express richt zich op veelvoorkomende basisreparaties, zoals het direct vervangen van remmen, schokbrekers, uitlaten en banden, en voor het uitvoeren van een APK of kleine beurt. Bij Direct Express kunnen klanten meteen terecht; zij hoeven vooraf geen afspraak te maken.

Volkswagen

In de afgelopen maanden is Volkswagen-servicedealer Centrum Garage aan de Everard Meijsterweg 49 in Amersfoort geheel omgebouwd tot Direct Express-vestiging. Direct Express Centrum Garage wordt zaterdag 29 oktober om 09.00 uur officieel geopend met een open huis. Aan de hand van de resultaten van de Direct Express-vestiging in Amersfoort besluit Volkswagen-importeur Pon's Automobielhandel of er meerdere Direct Express-vestigingen volgen in andere grootstedelijke gebieden in Nederland.

Het Direct Express-concept is ontwikkeld door Volkswagen AG. In Duitsland zijn de eerste vestigingen met deze nieuwe service reeds geopend. Met dit concept wil het merk het voor klanten met een Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagens van vier jaar of ouder nog aantrekkelijker maken om een officiële Volkswagen-servicedealer te bezoeken.