28 april 2006
 

Volkswagen

Actiemodellen van Volkswagen Polo, Golf (Plus), Touran en Caddy Combi

Autozine
28 april 2006 | De Volkswagen Polo, de Golf, de Golf Plus, de Touran en de Caddy Combi zijn nu ook leverbaar als Optive. Dat betekent dat ze standaard zijn uitgerust met een aantal extras. De samenstelling van het Optive-programma varieert per model, maar in alle gevallen levert het de consument voordeel op.
 

De standaarduitrusting van de Volkswagen Polo wordt in de Optive-uitvoering comfortabeler met airconditioning (Climatic), elektrische bediening van de ramen voor, verwarmde buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en in hoogte verstelbare voorstoelen. En dan is er de typische Optive-styling, die bestaat uit stootlijsten en spiegels in carrosseriekleur, brede banden (185/60 R14) en verchroomde ringen rond de klokken in het instrumentenpaneel. Door deze extra's in deze uitvoering te bestellen in plaats van afzonderlijk, wordt 2.125 euro bespaard. De Volkswagen Polo Optive is er vanaf 15.590 euro.

Volkswagen

De Optive-uitvoering voor de Volkswagen Golf en Golf Plus bestaat onder meer uit Climatic airconditioning. Zo zijn 6 airbags, elektrische bediende buitenspiegels en elektrisch bediende ramen voor, een meervoudig verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening standaard op de Golf en Golf Plus Optive. De Volkswagen Golf Optive is er vanaf 19.490 euro en de Golf Plus Optive vanaf 20.890 euro.

De extra uitrusting bestaat bij de Volkswagen Touran uit Climatic airconditioning, een dakreling, afdekking van de bagageruimte en leren bekleding van stuur, pookknop en handremgreep. Dit komt bovenop de standaarduitrusting die onder meer een radio/cd-speler, cruise control, boordcomputer, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, Anti Slip Regeling (ASR) en Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP) omvat. De Touran Optive-modellen vertegenwoordigen een klantvoordeel van 1.915 euro. De prijslijst van de Touran Optive begint bij 25.745 euro.

De Volkswagen Caddy Combi is er als Optive en als Optive Comfort. De Optive-uitvoering bestaat uit afdekking van de bagageruimte, elektrische bediening van de ramen voor, verwarmde buitenspiegels, centrale deurvergrendeling (met afstandsbediening), vier luidsprekers en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De Optive-uitvoering voor de Caddy betekent een klantvoordeel van 1.415 euro. Daardoor beginnen de prijzen van de Volkswagen Caddy Optive bij 17.245 euro.

Volkswagen

De Optive Comfort-uitvoering voor de Volkswagen Caddy Combi is uitgebreider. Het omvat alle extra's van Optive aangevuld met Climatic airconditioning, mistlampen voor, een schuifdeur links, een schuifraam in de rechter schuifdeur en de R100 radio. De Optive Comfort-uitvoering voor de Caddy Combi levert de consument een voordeel van 1.895 euro op de prijslijst van de Caddy Combi Optive Comfort begint bij 19.850 euro.