5 november 2014
 

Volkswagen

Langer gratis navigatie-updates bij Volkswagen

Autozine
5 november 2014 | De termijn voor gratis updates van het Discover Pro- en Discover Media-navigatiesysteem wordt uitgebreid. Deze zijn te vinden in de vernieuwde Polo, de Golf-familie en de nieuwe Passat. Nu zijn eigenaren nog gewend aan een termijn van drie jaar. Dit wordt voor nieuwe én al afgeleverde modellen opgerekt tot minimaal vijf jaar ná het uit productie gaan van de systemen.
 

Discover Pro en Discover Media zijn de nieuwste navigatiesystemen voor de Volkswagen Polo, alle Golf-modellen en de nieuwe Passats. Om het snel veranderende wegennet bij te houden zijn er regelmatige updates van de kaartinfo. Twee updates per jaar zijn nu vrijwel een autoleven lang gratis beschikbaar: in ieder geval tot vijf jaar ná het uit productie gaan van de systemen. De service geldt voor nieuwe én al afgeleverde Volkswagens.

Volkswagen

Klanten kunnen de updates zelf uitvoeren. Volkswagen.nl/navigatie-update is daarbij de spil. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe de updates uitgevoerd dienen te worden. Bovendien is er voor elk navigatiesysteem een instructievideo. Uiteraard kan ook de Volkswagen-dealer de updates uitvoeren.