25 januari 2011
 

Volkswagen

Extra complete uitvoeringen bij Volkswagen

Autozine
25 januari 2011 | De Volkswagen-dealer biedt per direct een reeks extra compleet uitgevoerde modellen aan. De Golf is tijdelijk leverbaar als R-Line Edition en de Scirocco als Edition. Beide bieden veel extra's tegen een geringe meerprijs. Ook de prijs/kwaliteitverhouding van de Passat CC wordt tijdelijk verbeterd met een uitgebreid optiepakket.
 

De Golf R-Line Edition is een echte blikvanger. Dit model heeft de Golf Highline als basis. De R-Line Edition zet de sportiviteit daarvan extra aan met de volgende elementen: 17-inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, xenon verlichting met LED dagrijverlichting LED-achterlichten, radio-navigatiesysteem RNS 510, alarm plus en telefoonvoorbereiding. Daarbij is de Golf R-Line Edition ook voorzien van bumpers, dakspoiler en sideskirts in R-Line-uitvoering.

Volkswagen

In het interieur springen het R-line multifunctionele sportstuur, de R-line decorinleg, pedalen in aluminium look, de zwarte hemelbekleding en de Kyalami-stoelbekleding in het oog. De extra uitrusting vertegenwoordigt een waarde van 6.340 euro. De Volkswagen-dealer factureert 3.850 euro. Het voordeel voor de klant bedraagt daarmee 2.490 euro. Om de sportiviteit van de Golf R-Line Edition een (extra) luxueus tintje te geven, is een lederen interieur beschikbaar. Dit wordt nu aangeboden voor 1.495 euro (normaal: 1.895 euro).

De Scirocco is per direct en zo lang de voorraad strekt leverbaar in Edition-uitvoering. Daarbij wordt standaarduitrusting van de Scirocco Highline Plus uitgebreid met de volgende zaken: 18-inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, achterlichten in kersenrood, extra donker getinte achterruit en zijramen achter, 'Jacky'-bekleding (stof/alcantara), klein lederpakket (met contrasterende stiknaden), zwarte hemelbekleding, aluminiumlook pedalen, controlesysteem voor de bandenspanning en dashboardafwerking in hoogglans zwart. De Volkswagen-dealer biedt dit pakket extra's aan voor 995 euro (normale waarde: 1.760 euro).

Volkswagen

Diverse optiepakketten voor de Passat CC zijn tijdelijk beschikbaar tegen een bijtellingvriendelijke meerprijs. Het Executive pakket bestaande uit radio-navigatiesysteem RNS 315 (inclusief acht luidsprekers), cd-wisselaar, Park Distance Control vóór en achter, alarm plus en telefoonvoorbereiding is er nu voor 495 euro. Aangezien de normale prijs 1.670 euro bedraagt, komt het klantvoordeel uit op 1.175 euro.

Het Executive Plus pakket omvat alle elementen van het Executive pakket en vult dat aan met het uitgebreide radio-navigatiesysteem RNS 510 met 30 GB harde schijf. Normaal gesproken kost het Executive plus pakket 2.490 euro. De Volkswagen-dealer biedt het nu echter aan voor 995 euro. Het (bijtelling)voordeel voor de klant: 1.495 euro.

Volkswagen

Ten slotte het Dynamic pakket. Dit bestaat uit 17-inch lichtmetalen velgen, Bi-xenonverlichting, extra donker getinte achterruit/ zijramen achter en een decorinleg naar keuze. Dit pakket is er nu voor 495 euro (normale waarde: 1.890 euro; klantvoordeel 1.395 euro). Het Dynamic Pakket is ook te bestellen in combinatie met het Executive- of Executive Plus-pakket, waarmee het totale klantenvoordeel kan oplopen tot 2.890 euro.