9 november 2001
 

Volkswagen Prive Lease

Postbank biedt met ING Car Lease en Volkswagen prive lease aan

Autozine
9 november 2001 | De Postbank introduceert als eerste bank in Nederland Privé Lease. Postbank Privé Lease maakt lease voor particulieren mogelijk. Postbank introduceert dit concept in samenwerking met Volkswagen en ING Car Lease. Postbank Privé Lease biedt het comfort en de zekerheid van een nieuwe auto, zonder de administratieve zorgen zoals verzekeringen en belastingen, voor een vast bedrag per maand.
 

Postbank Privé Lease biedt particulieren de mogelijkheid te genieten van het comfort en de zekerheid van een nieuwe auto, zonder administratieve zorgen. De klant kan in een nieuwe auto rijden zonder spaargeld aan te spreken of een lening af te sluiten. De klant kiest bij de dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer een Volkswagen uit en sluit een leasecontract af voor bijvoorbeeld een periode van 4 jaar en betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Alle kosten (exclusief brandstof) zijn inbegrepen in de maandelijkse betaling.

Volkswagen

Een Volkswagen Golf 1.4 kost NLG 870 (EUR 395) per maand, uitgaande van een leasecontract van 48 maanden en 15.000 kilometer. Voor een zelfde periode komt een Volkswagen Lupo 1.0 op NLG 612 (EUR 278) per maand. Daarmee zijn alle vaste kosten van de auto (afschrijving, verzekering, motorrijtuigenbelasting, financiering) pechhulp en de onderhoudskosten betaald. Uiteraard behoren meerdere combinaties van looptijden en kilometers tot de mogelijkheden. Wanneer een klant particulier een auto least bij Prive Lease, dan geldt de fiscale bijtelling niet. Dit is wel het geval wanneer iemand een auto van de zaak heeft en deze ook privé gebruikt.

Meer informatie over Privé Lease staat op postbank.nl/privelease. Hier kunnen klanten zelf een Volkswagen samenstellen (model, opties, accessoires). Samen met het opgegeven aantal kilometers en de looptijd, krijgt de klant een maandbedrag te zien dat hij voor de Volkswagen moet gaan betalen. Ook bij alle Volkswagen-dealers kunnen klanten informeren over de mogelijkheden van Privé Lease. De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer is te vinden op www.volkswagen.nl.