4 februari 2011
Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta

Nieuwe VW Jetta nu in de showroom

Autozine
4 februari 2011 | De nieuwe Jetta staat per direct bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. De Jetta is groter, comfortabeler, dynamischer en efficiƫnter dan voorheen. In eerste instantie is er keus uit drie motoren, allemaal goed voor een groen label. Er zijn direct vijf uitvoeringen met 20% bijtelling beschikbaar. De nieuwe Jetta is bovendien aanzienlijk gunstiger geprijsd dan zijn voorganger. Hij is leverbaar vanaf 21.390 euro.

De nieuwe Jetta is een volledig op zichzelf staand model. Met zijn ruime interieur en riante bagageruimte (510 liter inhoud) positioneert hij zich tussen de Golf en de Passat.

Volkswagen Jetta

De nieuwe Jetta is er als Easyline, Trendline, Comfortline en Highline. Elke Jetta beschikt over een boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische bediening van de ramen vóór en achter, dagrijverlichting, ESP, ASR en zes airbags.

In eerste instantie is de Jetta leverbaar met keus uit drie motoren. De 1.2 TSI BlueMotion Technology-krachtbron is uitgevoerd met start-stopsysteem en een regeneratief remsysteem. Deze motor levert pittige prestaties, maar is desondanks zeer zuinig, hetgeen goed is voor een A-label en 20% bijtelling.

Ook de 1.6 TDI (77 kW/105 pk) beschikt over een start-stopsysteem en een regeneratief remsysteem. Het officiële verbruik bedraagt 4,2 l/100 km (A-label, 20% bijtelling).

De Jetta is er ook met de 103 kW /140 pk sterke 2.0 TDI. Deze motor is er in combinatie met handgeschakelde zesbak (B-label) of met de zestraps DSG-transmisisie (C-label).

XLLease
Volkswagen verlaagt prijs Jetta HybridVolkswagen verlaagt prijs Jetta Hybrid
25 september 2013
Volkswagen Jetta Hybrid nu te bestellenVolkswagen Jetta Hybrid nu te bestellen
23 oktober 2012
VW Jetta hybrid vestigt snelheidsrecordVW Jetta hybrid vestigt snelheidsrecord
21 augustus 2012
Volkswagen presenteert Jetta HybridVolkswagen presenteert Jetta Hybrid
9 januari 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum