1 februari 2019
Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon nu als Business

Autozine
1 februari 2019 | Met de Arteon Elegance Business- en Business R-modellen biedt Volkswagen een extra compleet en sportief uitgeruste Arteon voor een speciale prijs. Dat geldt zeker in combinatie met de soepele DSG-automaat met dubbele koppeling, die momenteel zonder meerprijs bij de Arteon is inbegrepen.

Op zoek naar een Volkswagen Arteon?
bynco heeft er 7 vanaf € 30.904,-

Volkswagen Arteon

Dankzij zijn dubbele koppeling schakelt de DSG-transmissie vrijwel zonder onderbreking. Zo zorgt hij in de Arteon niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een betere rijdynamiek en efficiency. Alle uitvoeringen van Volkswagens vierdeurs coupé zijn tijdelijk zonder meerprijs leverbaar met DSG. Prijzen van de Arteon inclusief gratis DSG beginnen bij € 41.515.

Volkswagen Arteon

De Arteon Elegance Business is standaard voorzien van onder meer het Discover Media-infotainmentsysteem, een achterklep met sensorgestuurde opening, het digitale instrumentenpaneel Active Info Display, spraakbediening, verkeersbordenherkenning en 18 inch Shikai-velgen. Prijzen van de Arteon Elegance Business met DSG beginnen bij € 44.925.

Voor een sportievere uitstraling is de Volkswagen Arteon Business R aangekleed met een R-Line exterieur- en interieurpakket, inclusief met leer en Alcantara beklede stoelen. De Arteon Business R is er inclusief standaard DSG vanaf € 46.150.

VW Arteon nu ook als plug-in hybrideVW Arteon nu ook als plug-in hybride
1 april 2021
VW Arteon nu als Business ExclusiveVW Arteon nu als Business Exclusive
7 augustus 2019
VW Arteon nu met gratis automaatVW Arteon nu met gratis automaat
29 maart 2018
VW Arteon nu ook met 1.5 TSI motorVW Arteon nu ook met 1.5 TSI motor
27 oktober 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum