25 maart 2019
Toyota Verso-S

Forum Toyota Verso-S

Reacties van eigenaren

  

, datum: 26 januari 2013

Ervaring met auto: De nodige jaren een Yaris rijder geweest, nu een Verso S Dynamic CVT. Echt geweldig. Wat een klasse. Vooral het rijden met een 7 traps automaat is bijzonder relax. En ruimte in overvloed. Dus een echte aanrader.

UitvoeringDynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand550 km
DealerBloemberg

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 14 oktober 2012

Ervaring met auto: Zeer goede auto. Erg zuinig, ik rijd er gemiddeld 1 op 16 mee heb ook 1 op 20 gereden. Een CVT is heerlijk, maar wennen. De meesten kunnen er niet mee omgaan, geven gelijk te veel gas.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Alleen kleine beurt voor 120 euro

UitvoeringAsperation
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand22.000 km
DealerDorst

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 23 augustus 2012

Ervaring met auto: Reservewiel kopen

Uitvoering1,3 Vvt-i Dynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand16.000 km
DealerScholten

Betrouwbaarheid10
Comfort5
Motor7
  
 
Reactie van: Scheers-hi, datum: 27 januari 2013

Antwoord: Hoezo? Ik heb ook geen reservewiel in onze Trezia (idem aan Toyota Verso S).
Een winterband past niet in de uitsparing en een thuiskomertje erbij kopen is ook wel overdreven. Wat zijn trouwens de kosten bij Toyota voor een passend wiel.

m vr gr
Henry

  

, datum: 8 juli 2012

Ervaring met auto: Ik heb sinds 30 maart een Verso-S Dynamic CVT in het bezit. Wat een mooie praktische wagen, ondanks de beperkte buitenmaten (gelijk aan VW Polo).
Maar ik heb een vraagje: Mijn Verso-S onthoudt niet waar hij gebleven is met de USB stick. (ik heb de uitvoering met het touch media systeem). Na een tankbeurt of een boodschap begint hij weer met afspelen van map 1 liedje 1, heel erg vervelend voor een muziekliefhebben als ik. De dealer zegt dat dit zo hoort, ook Toyota nederland zegt dit. Maar wat ik raar vind is dat hij van de 10 keer dit wel ongeveer 1 keer onthoud. Of wel, of niet zou je zeggen. Ik heb ook al meerdere usb sticks geprobeerd, zit geen verschil in. Heeft iemand hier ervaringen mee die hij wil delen?

Ervaring met verkoop: Perfecte service, goede inruilprijs voor onze 13 jaar oude Toyota Starlet! Ben hier al jaren klant, en een groot gedeelte van de familie ook. Alleen nog maar positieve ervaringen!

UitvoeringDynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand7.500 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Johnbrielle, datum: 1 februari 2013

Antwoord: Ik heb dezelfde uitvoering, maar bij mij gaat hij verder waar hij gestopt is.
Het enige verschil wat ik lees is dat bij u de nummers in mappen staan, bij mij staan ze achter elkaar op de usb stick en niet in een map, hoop dat dit het verschil is.

 
Reactie van: Hanspollemans, datum: 19 oktober 2014

Antwoord: Beetje laat misschien: Ik zet mijn mp3's in 1 directory op de harde schijf en maak dan de mappen aan (b.v. classic, pop, chansons etc.) dan de USB in de PC en kopieer niet de directory, maar de betreffende mappen. Dan klaar voor gebruik in de auto. Loopt allemaal prima. In het begin problemen met een te goedkope USB-stick: nu verholpen.

Ik heb eergisteren mijn 2e Verso-S gekocht: zeer tevreden. Ik rijd (veel korte afstanden) gemiddeld overall op 5.7 (= 1 : 17,54) Reden waarom ik geen hybride koop. Haal ik hooguit 1:21 mee. Van het aanschaffingsverschil kun je heel wat benzine kopen.

 
Reactie van: Autozine, datum: 24 december 2018

Antwoord: Bij ons onthoudt hij het laatst gespeelde nummer. Maar ik heb hem altijd op shuffle staan dus gooit die alles door elkaar.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Let op dat het stuur goed terug komt in de rechtuitrijstand. Het is moeilijk om rechtuit te rijden, de auto zoekt,je bent steeds bezich met de rechtuirrij correcties. De dealer heeft een nieuw stuurhuis gemonteerd. De auto stuurt nu veel beter en blijft recht op de weg.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand4.800 km
DealerOudshoorn

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor5
  
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Onze huidige ervaring is meer dan goed. Rijden doet 'ie fantastisch, geen probleem met automaat en ook goed file rijden!!
Het enige wat irritant is dat bij open deur / ladingklep bij lange goederenvervoer ALTIJD het signaalpiepje blijft toeteren bij het niet aanrijgen van de autogordel valt dat juist weer weg. Heel vreemd is die tegenstelling.
Verder... prachtige ruimte, heerlijke combinatie achterstoel / kofferbak (incl. verlaging van bodem).

Uitvoering1.3 Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand9.300 km
DealerLouwman

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Goede, compacte en toch ruime, erg zuinige MPV. Goed bruikbaar en neem een CVT, is eerst wennen maar dan wil je niet meer anders; het is natuurlijk geen sportauto.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Geen gekke dingen

Ervaring met verkoop: Zeer goed contact

UitvoeringEsperation
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand16.500 km

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor10
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 »