8 maart 2018
Toyota Proace Verso

Toyota ProAce

Toyota introduceert PROACE SHUTTLE

Autozine
8 maart 2018 | Toyota introduceert de PROACE SHUTTLE personenbussen als negenpersoons TAXI uitvoeringen. Hiervoor ontwikkelde Toyota importeur Louwman & Parqui samen met ontwikkelaar Tripod Mobility unieke varianten. Toyota levert de PROACE SHUTTLE personenbussen met D-4D dieselmotoren (brandstofverbruik: 5,2 liter per 100 km). De 177 pk sterke 2.0 D-4D met zestrapsautomaat neemt genoegen met 5,7 liter per 100 km.

Toyota levert de PROACE SHUTTLE, standaard al met negen zitplaatsen, met TAXI ombouw in de lengtematen Medium en Long compleet ingericht en RDW gekeurd als direct inzetbare TAXI. Zaken als airconditioning, cruise control en audio zijn standaard aanwezig. Daarbij komen uitneembare banken én het standaard grote glazen panoramadak.

Toyota Proace Verso

Bij de PROACE SHUTTLE in Taxi-uitvoering is alles gericht op doelgerichtheid én comfort. Door zijn bewust beperkt gehouden hoogte van 190 cm past de PROACE SHUTTLE in parkeergarages. De binnenzijde is afgewerkt met een geheel vlakke kunststoffen vloer om hem snel schoon te maken en te houden. Aan de rechterkant is een grote schuifdeur aanwezig. Door tal van toepassingen is de PROACE SHUTTLE één van de meest veilige personenbussen in de markt en gewaardeerd met vijf Euro NCAP sterren.

Ook voor een PROACE SHUTTLE personenbussen gelden dezelfde services als voor PROACE bedrijfswagens. Altijd minimaal drie jaar of 100.000 km Toyota garantie, vaste onderhoudstarieven én één vast aanspreekpunt bij de Toyota dealer. Aanvullende garanties, servicecontracten, vervangend vervoer, Financial & Operationele Lease en assurantie bieden een volledige risicoafdekking.

IkWilVanMijnAutoAf
Toyota introduceert PROACE VERSO EVToyota introduceert PROACE VERSO EV
17 november 2020
Toyota kondigt elektrische Proace aanToyota kondigt elektrische Proace aan
8 juli 2019
Toyota introduceert Proace CityToyota introduceert Proace City
18 april 2019
Toyota introduceert PROACE CreatorToyota introduceert PROACE Creator
12 april 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum