8 maart 2018
Toyota Proace Verso

Toyota ProAce

Toyota introduceert PROACE SHUTTLE

Autozine
8 maart 2018 | Toyota introduceert de PROACE SHUTTLE personenbussen als negenpersoons TAXI uitvoeringen. Hiervoor ontwikkelde Toyota importeur Louwman & Parqui samen met ontwikkelaar Tripod Mobility unieke varianten. Toyota levert de PROACE SHUTTLE personenbussen met D-4D dieselmotoren (brandstofverbruik: 5,2 liter per 100 km). De 177 pk sterke 2.0 D-4D met zestrapsautomaat neemt genoegen met 5,7 liter per 100 km.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

Toyota levert de PROACE SHUTTLE, standaard al met negen zitplaatsen, met TAXI ombouw in de lengtematen Medium en Long compleet ingericht en RDW gekeurd als direct inzetbare TAXI. Zaken als airconditioning, cruise control en audio zijn standaard aanwezig. Daarbij komen uitneembare banken én het standaard grote glazen panoramadak.

Toyota Proace Verso

Bij de PROACE SHUTTLE in Taxi-uitvoering is alles gericht op doelgerichtheid én comfort. Door zijn bewust beperkt gehouden hoogte van 190 cm past de PROACE SHUTTLE in parkeergarages. De binnenzijde is afgewerkt met een geheel vlakke kunststoffen vloer om hem snel schoon te maken en te houden. Aan de rechterkant is een grote schuifdeur aanwezig. Door tal van toepassingen is de PROACE SHUTTLE één van de meest veilige personenbussen in de markt en gewaardeerd met vijf Euro NCAP sterren.

Ook voor een PROACE SHUTTLE personenbussen gelden dezelfde services als voor PROACE bedrijfswagens. Altijd minimaal drie jaar of 100.000 km Toyota garantie, vaste onderhoudstarieven én één vast aanspreekpunt bij de Toyota dealer. Aanvullende garanties, servicecontracten, vervangend vervoer, Financial & Operationele Lease en assurantie bieden een volledige risicoafdekking.