17 oktober 2013
 

Toyota

Toyota start Kilometer Loterij

Autozine
17 oktober 2013 | Toyota is voor ale rijders begonnen met een unieke campagne: de Kilometer Loterij waarbij de kilometerstand van de auto het lotnummer is. Elke Toyota rijder die de tellerstand van zijn auto heeft doorgegeven op Kilometerloterij.nl, maakt kans op een van de ruim 300 prijzen. Meedoen kan tot en met 11 november via de speciale actiewebsite.
 

Van alle Toyota's die de afgelopen twintig jaar in Nederland werden verkocht, rijdt nog altijd tachtig procent in ons land rond. Dit hoge percentage onderstreept de betrouwbaarheid van de Toyota modellen. En daar staat het merk de komende weken bij stil met de Kilometer Loterij. Meedoen is gratis, maar meedingen kan alleen met de kilometerstand van een Toyota.

Toyota

In de Kilometer Loterij maakt het niet uit of de Toyota-rijder al veel kilometers op de teller heeft staan, of (nog) niet. Elke kilometerstand maakt evenveel kans.

Naast de hoofdprijs van 10.000 euro zijn er ook nog heel veel andere prijzen te winnen. Zo is er nog een extra geldprijs van 5.000 euro en kan men ook een Yokohama bandenset of bijvoorbeeld een ProTect lakbehandeling winnen. In totaal worden ruim 300 grote en kleine prijzen verloot. Een notaris trekt dinsdag 19 november 2013 de winnende kilometerstanden.