26 juni 2018
 

Toyota

Toyota C-HR en RAV4 nu als Adventure

Autozine
26 juni 2018 | Toyota introduceert twee nieuwe uitvoeringen van de Toyota C-HR en RAV4: de Adventure. De aankleding van deze SUV-modellen is extra avontuurlijk met bijvoorbeeld treeplanken met chromen accenten en bodem-beschermingsplaten. Vanbinnen onderscheiden de uitvoeringen zich met onder meer lederen bekleding. De prijzen beginnen bij 35.695 euro voor de Toyota C-HR 1.8 Hybrid Adventure en 43.295 euro voor de RAV4 2.5 Hybrid Adventure (2WD).
 

De Toyota C-HR 1.8 Hybrid Adventure is gebaseerd op de C-HR 1.8 Hybrid Style. Dat betekent dat onder meer automatische airconditioning met gescheiden zones, Toyota Touch 2 Go Plus-navigatie, privacy glass achter, parkeersensors voor en achter en JBL audio met subwoofer standaard zijn.

Toyota

De C-HR Adventure onderscheidt zich met name van de Style-uitvoering door zijn speciale Adventure lederen bekleding (zwart/grijs) en matzwarte 18-inch lichtmetalen velgen. Daarnaast is de auto voorzien van titaniumkleurige bodembeschermingsplaten op de voor- en achterbumper en een Adventure-badge. Een bi-tone kleurstelling is optioneel leverbaar.

De Toyota RAV4 2.5 Hybrid Adventure biedt eveneens een extra complete uitrusting, met onder meer automatische airconditioning, stoelverwarming, een Toyota Touch 2 Go-navigatiesysteem en speciale Adventure lederen bekleding (zwart/grijs). Aan de buitenzijde is de SUV te herkennen aan het elektrisch bedienbare schuif-/kanteldak, de speciale Adventure-badge, treeplanken, roofrails en zwarte bodembeschermingsplaten op beide bumpers.