4 juli 2013
 

Toyota

Toyota Aygo en Yaris tijdelijk in Now-uitvoering

Autozine
4 juli 2013 | De Toyota Aygo en Yaris zijn vanaf vandaag leverbaar als extra rijk uitgeruste 'Now'-uitvoering beschikbaar en hebben daardoor standaard airconditioning. En wie een Aygo of Yaris koopt, ontvangt deze hele zomer (ongeacht de gekozen uitvoering) ook 1.500 euro extra voor zijn huidige auto.
 

De nieuwe Toyota Aygo Now wordt geleverd als drie- en vijfdeursuitvoering en heeft altijd de vijf meest favoriete opties aan boord. De Aygo Now heeft daarom airconditioning, een radio/CD-speler met vier luidsprekers én een MP3-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen vóór standaard.

Toyota

De prijzen voor de Toyota Aygo Now met standaard airconditioning beginnen bij 9.290 euro. Het klantvoordeel bedraagt hierdoor bijna 800 euro. Tot en met 31 augustus krijgt de koper bovendien 1.500 euro extra terug voor de huidige auto. Hierdoor is er een Toyota Aygo Now vanaf 7.790 euro.

De Toyota Yaris Now is gebaseerd op de vijfdeurs Comfort-uitvoering. Ook deze versie is uitgerust met airconditioning. De standaarduitrusting van de Yaris Now omvat verder onder meer een radio/CD-speler met zes luidsprekers, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch verstelbare, in carrosseriekleur uitgevoerde buitenspiegels en chromen accenten. Het klantvoordeel bedraagt ruim 1.000 euro.

Toyota

Ook voor de Toyota Yaris Now ontvangt de klant tot en met 31 augustus extra inruilwaarde. Deze bedraagt 1.500 euro. Het actiemodel is hierdoor te koop voor 12.015 euro met de 1.0 VVT-i-motor. Wie de 1.3 VVT-i-motor verkiest, betaalt (vanaf) 14.160 euro.