2 januari 2020
 

Toyota

Voortaan standaard vijf jaar garantie op elke Toyota

Autozine
2 januari 2020 | Toyota introduceert in Nederland vijf jaar garantie met een maximum kilometrage van 200.000 kilometer op elke nieuw via de officiële kanalen verkochte Toyota personenauto én bedrijfswagen. De vijf jaar garantie bestaat uit drie jaar fabrieksgarantie en twee jaar aanvullende garantie via Louwman & Parqui.
Profile
 
Info

Toyota

Door de uitgebreide garantietermijn kunnen de kopers van een nieuwe Toyota 5 jaar zorgeloos rijden en komen ze niet voor onverwachte kosten te staan. Ook zijn er voor de eigenaar minder gebruikskosten. Daarnaast is de grens van 200.000 kilometer een positieve uitzondering in de markt. De garantie betreft overigens ook de bewezen betrouwbare hybride componenten en de hybride batterij van de vele Toyota Hybrid modellen.

Wordt de Toyota binnen de garantietermijn weer doorverkocht, dan gaat de nog doorlopende garantie over naar de nieuwe eigenaar. Dit zorgt niet alleen voor zekerheid voor de koper, maar ook voor een verwachte hogere restwaarde van de jong gebruikte Toyota.

Naast de personenauto's van Toyota gaat de nieuwe standaard vijf jaar garantietermijn ook gelden voor het gehele bedrijfswagenaanbod van het merk. Zeker gezien het vaak intensieve gebruik van bedrijfswagens, is de vijf jaar garantie tot maximaal 200.000 kilometer bijzonder in de bedrijfswagenmarkt.

UnitedConsumers
Toyota geeft 2 jaar garantie op occasionToyota geeft 2 jaar garantie op occasion
4 februari 2020
Prijzen Toyota PROACE CITY Verso bekendPrijzen Toyota PROACE CITY Verso bekend
30 januari 2020
Toyota prijst Supra 2.0Toyota prijst Supra 2.0
28 januari 2020
Toyota kondigt SUV voor Europa aanToyota kondigt SUV voor Europa aan
14 januari 2020