29 augustus 2008

Toyota

Drie primeurs bij Toyota in Parijs

29 augustus 2008 - Drie nieuwe modellen van Toyota zullen worden gepresenteerd op de Autosalon van Parijs van 2008. Het zijn de nieuwe Avensis, IQ en Urban Cruiser.

Om te beginnen zal Toyota de derde generatie Avensis - het Europese vlaggenschip - onthullen Met de krachtigere en schonere motoren met verminderde CO2-uitstoot, en een verbeterd kwaliteits- en uitrustingsniveau, is de volledig nieuwe Avensis voorbestemd om de positie van Toyota in de zakelijke markt verder uit te bouwen. De verkoopstart van de Toyota Avensis staat gepland voor het eerste kwartaal van 2009.

Toyota

Daarnaast zal ook het langverwachte productiemodel van de iQ voor het eerst te bewonderen zijn. Deze auto was eerder dit jaar al op de Autosalon van Genève te zien. De iQ is met zijn lengte van minder dan drie meter niet alleen de kleinste auto met 3+1 zitplaatsen ter wereld, maar ook een serieuze zuinige auto met een CO2-uitstoot vanaf slechts 99 g/km. En wat belangrijk is voor een auto van dit formaat: de iQ biedt 360° bescherming aan alle inzittenden. De passieve en actieve veiligheid is zeer hoog, mede dankzij de wereldprimeur van achterruit curtain shield airbags.

Toyota

Een ander belangrijk punt op de Autosalon is de Urban Cruiser, de nieuwe compacte crossover van Toyota. Met zijn stoere uiterlijk en een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km voor de AWD-uitvoering belooft de Urban Cruiser een sterke troef te worden binnen het segment compacte crossovers voor een milieubewuste samenleving.

Toyota
IkWilVanMijnAutoAf
XLLease