10 januari 2007
Toyota Corolla Verso
Nieuws

Toyota Corolla Verso

Toyota Verso nu ook als Van

10 januari 2007 - De Toyota Verso is vanaf medio februari ook verkrijgbaar in een uitvoering op grijs kenteken. Deze Verso Van is leverbaar met alle motoren en uitrustingsniveaus. Toyota biedt de Verso Van aan voor prijzen vanaf 17.000,- euro exclusief BTW en BPM.

Op zoek naar een Toyota Corolla Verso 1.8 16v VVT-i Linea Sol?
Nederland Mobiel heeft er 129 vanaf € 10,-

Toyota Corolla Verso 1.8 16v VVT-i Linea Sol

De Verso Van is van buiten nagenoeg gelijk aan de personenuitvoering van Toyota's ruimteauto. De grijskenteken-versie is te herkennen aan de geblindeerde zijruiten achter. De wetgever biedt de mogelijkheid om de zijruit in het portier rechtsachter doorzichtig te laten, wat het uitzicht -en dus de veiligheid- ten goede komt. Die ruit is op de Verso Van voorzien van een donkere, transparante folie.

Toyota Corolla Verso

Binnen is een vlakke laadvloer gecreeerd. Het laadgedeelte is gescheiden van het passagierscompartiment door middel van een tussenwand. Die wand is zodanig ontworpen dat hij in het geval van een aanrijding de werking van de curtain airbags niet belemmert. De laadruimte omvat een volume van 2,3 m3.

Toyota kan elke uitvoering van de Verso als Van leveren. De prijslijst begint daarom bij de 1.6 16v VVT-i, die als Van exclusief BTW en BPM 17.000,- euro kost. De Verso Van is bijvoorbeeld ook leverbaar in combinatie met de sterke en schone 2.2 D-4D D-CAT Clean Power dieselmotor met 130 kW (177 pk).

XLLease