Publicatiedatum: 20 maart 2019
 

Financial Lease ZZP

Doorbreek de vicieuze cirkel

Advertorial | Een bedrijf starten begin met een goed plan. Daarna volgt de eerste uitdaging: het vinden van de mensen, de machines en de locatie om het plan ten uitvoer te brengen. Als de bank in het plan gelooft, is de financiering zo geregeld. Leasemaatschappijen denken daar heel anders over. Die willen de resultaten van de laatste jaren inzien voordat auto's kunnen worden geleased. "Financial Lease ZZP" heeft een andere insteek...
 
Info

Het is als een vicieuze cirkel. Wie geen bedrijfsauto heeft, kan geen volledig bedrijf voeren. Maar wie geen jaarcijfers kan tonen, kan geen auto leasen. Financial Lease ZZP doorbreekt die cirkel door het anders aan te pakken. Het eerste verschil met veel andere leasemaatschappijen is: jaarcijfers zijn niet noodzakelijk.

Financial Lease ZZP

Maar daarmee is slechts de helft van het probleem opgelost! Als leasen simpelweg te kostbaar is, lukt het nog steeds niet om aan een bedrijfsauto te komen. Daarom biedt Financial Lease ZZP niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte auto's aan. En dat scheelt flink in de kosten!

Financial Lease ZZP werkt samen met zo'n 350 autobedrijven in Nederland en toont hun aanbod, met leaseprijs, op de website. Zo kost een Passat uit 2017 euro 695 per maand, maar een exemplaar uit 2014 slechts 177 euro (peildatum maart 2019). En het kan nog veel voordeliger. Wat te denken van een Suzuki Alto uit 2014 voor 105 euro per maand? Ook bedrijfswagens zijn nieuw en gebruikt beschikbaar. Zo is een gebruikte Mercedes-Benz Sprinter (2014) beschikbaar vanaf 359 euro per maand en is een Opel Combo (2015) te leasen vanaf 140 euro per maand.

De leaseprijs wordt ook bepaald door de leasevorm. Er is "financial lease" en "operational lease". De laatste is het beste te vergelijken met het huren van een auto. Operational lease heeft in de regel een vaste, lange looptijd en vroegtijdig beëindigen is kostbaar. Financial lease is meer een vorm van geld lenen, waarbij het op ieder moment mogelijk is om vroegtijdig af te lossen. Die vorm past het beste bij beginnende ondernemers en daarom biedt  Financial Lease ZZP alleen financial lease aan.

Nieuwsgierig geworden? Financial Lease ZZP belooft binnen 24 uur te reageren met een offerte. Na acceptatie kan zelfs binnen een volgende 24 uur daadwerkelijk worden gereden.


Bezoek website