Publicatiedatum: 4 februari 2019
 

Carpardoo

Nu ook in Nederland

Advertorial | Liever de dealer? De dealer biedt in veel gevallen de kennis en producten waar de klant naar op zoek is. Maar wie zelf kan sleutelen heeft alleen nog maar de producten nodig. En juist daarvoor is er nu de nieuwe website Carpardoo.nl
 
Info

Carpardoo is nieuw in Nederland, maar heeft in Duitsland al vele jaren ervaring. Daar begon een kleine garage uit Berlijn zo'n 18 jaar geleden een kleine webwinkel op e-Bay. Deze groeide uit tot het bedrijf "kfzteile24" dat nu ruim 500 medewerkers telt en ruim 10.000 bestellingen per dag verwerkt.

Carpardoo

Dat succes dankt het bedrijf op de eerste plaats aan het enorme assortiment, dat per direct ook in Nederland beschikbaar is. En hiermee biedt Carpardoo direct een voordeel boven bestaande aanbieders. Het aanbod bestaat uit alledaagse zaken zoals motorolie en luchtfilters, maar omvat ook meer gespecialiseerde onderdelen zoals elektronica en remschijven. Het assortiment is niet alleen breed, maar ook diep.  Uiteraard levert Carpardoo voor alle gangbare auto's, maar zelfs oudere modellen en exoten worden bediend. Zo heeft Autozine-redactie een Suzuki Cappuccino en zelfs voor deze import-auto heeft Carpardoo complete overbrengingen en wielophangingen op voorraad.

Het grote moederbedrijf biedt nog een voordeel: inkoop op grote schaal. Daarom kunnen lagere prijzen bij de leverancier worden afgedwongen en dat vertaalt zich weer in lagere prijzen in de webwinkel. Dit geldt name voor remschijven, motorolie en schokdempers.  Carpardoo biedt producten van A-merken zoals Bosch en Brembo, maar heeft in veel gevallen ook alternatieven in huis voor wie sleutelt op budget. Deze zijn herkenbaar aan het "superdeal" logo en beloven Duitse kwaliteit voor een Internet-prijs.

Om zeker te weten dat de juiste onderdelen voor de juiste auto en het juiste bouwjaar worden besteld, is het mogelijk om op kenteken te zoeken.  Dan verschijnen alleen onderdelen voor de gevraagde auto. De echte kenners kunnen ook zoeken op OE-nummers. Tenslotte belooft de klantenservice antwoord op technische vragen en productspecificaties.

Carpardoo geeft op alle producten 100 dagen retourrecht. Bij bestellingen boven de 100 euro worden geen verzendkosten gerekend. Betalen kan met creditcard, PayPal of het oerhollandse iDeal. Wie de kortingscode "opening-nl" gebruikt, kan tot 16 februari 2019 rekenen op nog eens 15% korting.


Bezoek website