Publicatiedatum: 23 maart 2017
 

SlimOpWeg Hulp

Voorkomen is beter dan genezen

Advertorial | Voorkomen is beter dan genezen. Dat is het uitgangspunt van "SlimopWeg Hulp", een initiatief van verzekeraar Interpolis. SlimOpWeg Hulp is een innovatieve oplossing die helpt om autopech zoveel mogelijk te voorkomen. Het geheim is een zogenaamde dongel in combinatie met een app.
 
Info

De meeste moderne auto's hebben een centrale computer die de motor aanstuurt. Garages lezen die computer uit bij problemen en weten zo eenvoudig wat er mis is met een auto. Maar vanaf nu kan iedere autobezitter deze gegevens zelf uitlezen.

SlimOpWeg Hulp

Pech voorkomen

Doordat de dongel continu de status van de auto registreert, is SlimOpWeg Hulp een middel om met de bestuurder mee te denken. Zo informeert de app tijdig bij lage accuspanning en welke onderdelen er vervangen moeten worden. Ook kan hij vertellen wanneer het tijd is voor een APK-keurig of onderhoudsbeurt.

Zuinig rijden

Daarnaast is het mogelijk inzicht te krijgen in zuinig rijgedrag. En dat gaat een stuk verder dan alleen de verbruiksmeter op het dashboard. Door gegevens over gasgeven, remmen en sturen te koppelen aan de app (Apple of Android), kan de bestuurder per rit bijhouden hoe zuinig er is gereden. Door ritten te vergelijken kan de rijstijl gaandeweg worden bijgeschaafd. Interpolis heeft geen toegang tot de verzamelde gegevens, deze zijn alleen opgeslagen in de telefoon van de gebruiker.

Pechhulp

Toch pech? Dan is het mogelijk om via de app met één druk op de knop de alarmcentrale in te schakelen voor directe hulp. Ook helpt de app de dichtstbijzijnde garage te vinden. En omdat ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen, kan SlimOpWeg Hulp de onderhoudskosten verlagen. Zo krijgt de autobezitter korting op onderdelen of reparatie bij een Euromaster-garage.

SlimOpWeg Hulp

Deelnemen met korting

Als voor 15 mei 2017 een Interpolis autoverzekering afgesloten wordt op rabobank.nl met pechhulp en SlimOpWeg Hulp, ontvangt u 15% korting op de autoverzekering. Kijk voor meer informatie en afsluiten op de Website van de Rabobank.


Bezoek website